1 aralık 2024 galatasaray eyüpspor maçı

Her zamanki gibi çok gol kaçırdığımız,hakeme ve rakibe firsat verdiğimiz maçlardan sadece biri

Bunlar daha çok olacak abi. Federasyon safını çekinmeden belli ediyor zaten Ts ve bize ciddi bir cephe alma var. O yüzden bu adamlara fırsat vermememiz lazım. Bu sene çok oldu böyle pozisyonlar yendiğimiz için gündeme gelmedi. Bugün de atamadık atamadık bu adamların istediği oldu.

bunlara fırsat vermeden bulduklarımızı atacağız
yoksa bunlar olacak önüne geçemezsin

İğrenç bir yapı var Türk futbolunda lanet adi pislik bir yapı. Doğru söylüyolar yapı var diye. Kendilerinin kurduğu yapıyı açıkça ifşa ediyolar. Kimse sesini çıkaramıyo yada çıkaramıyo. Artık kangren olmuş bir yapıya dönüşmüş. Fatih Terim in ilk bahsettiği o beceriksiz yapı gerçekten profesyonel kötülüğe dönüştü.
İnanamadığım şey ise Hacıosmanoğlu...
Halen nasıl olabilir diye düşünüyorum. Nasılda sattı... Seçildiğinde dedim tamam şimdi bunların kurduğu pislik bozulacak. Birileri el attı heralde futbol düzelecek. Meğerse görev için gelmiş. Zaten Malum camiaların ses etmemesine bilhassa mutlu olduklarına şaşırmıştım. Belli oldu sebebi.

Alçakça katledilmiş müsabaka
Bu ülkede nerede vasıfsız nerede art niyetli insan varsa hepsi bir yerlerde iş başında şu an
Bu hakem bozuntusu da birilerinin talimatı ve tensipleriyle oraya seçilmiş belli ki

Alçakça katledilmiş müsabaka
Bu ülkede nerede vasıfsız nerede art niyetli insan varsa hepsi bir yerlerde iş başında şu an
Bu hakem bozuntusu da birilerinin talimatı ve tensipleriyle oraya seçilmiş belli ki
Yav adamin niyeti kötü zatende , futbolu da bilmiyor 0 yani torpilin gırla oldugu memlekette kimin etegini optuyse olmus hakem simdide tetikci yaptılar basimıza iste.

Geri
Üst Alt