- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
COMING SOON
1. GSC HALL OF LAME SONG CONTEST
yapicam
no joke
sonuncu yahut son 3 sarkidan olusacak
VAR misiniz
Bize yarışma olsun yav ama o şarkıları bulmak için uğraşman gerekecek biraz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
COMING SOON
yapicam
no joke
VAR misiniz
COMING SOON
yapicam
no joke
VAR misiniz
Bize yarışma olsun yav ama o şarkıları bulmak için uğraşman gerekecek biraz
Uğursuzluk Hamza'daymış demek kiErman abi avatarı değiştirdim derece geldi tesadüf mü sence?![]()
@Aykut Akyıl Şampiyon şarkımı en iyiler yarışmasında görünce onore oldum öncelikle teşekkür ederim renkdaşLakin listeyi dün gece görmemiş olmamın bir etkisi var. Görseydim Mehmet'e linki gönderirdim ve mevcut olanı değiştirirdim. Ben Scorpions - Holiday parçasının orjinali ile değil akustik versiyonu ile şampiyon olmuştum. Çünkü akustik versiyonunun daha geniş bir kitleye hitap ettiğini düşünüyordum ve sonuç olarak haklı çıkmıştım. Şimdi aslında burada bir eksiklik var. Biz Mehmet'e sadece şarkı ismi gönderdik. Link göndermedik. O da büyük ihtimal ilk bulduğu linki koydu doğal olarak
![]()
Benim katıldığım versiyonu ile katılsan kesinlikle Holiday çok daha iyi puan alırdı diye düşünüyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=R1_IOW8rjE4
Sonuç olarak unofficial bir yarışma ama bu olsa daha iyi olurmuş sağlık olsunley:
@Aykut Akyıl Şampiyon şarkımı en iyiler yarışmasında görünce onore oldum öncelikle teşekkür ederim renkdaşLakin listeyi dün gece görmemiş olmamın bir etkisi var. Görseydim Mehmet'e linki gönderirdim ve mevcut olanı değiştirirdim. Ben Scorpions - Holiday parçasının orjinali ile değil akustik versiyonu ile şampiyon olmuştum. Çünkü akustik versiyonunun daha geniş bir kitleye hitap ettiğini düşünüyordum ve sonuç olarak haklı çıkmıştım. Şimdi aslında burada bir eksiklik var. Biz Mehmet'e sadece şarkı ismi gönderdik. Link göndermedik. O da büyük ihtimal ilk bulduğu linki koydu doğal olarak
![]()
Benim katıldığım versiyonu ile katılsan kesinlikle Holiday çok daha iyi puan alırdı diye düşünüyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=R1_IOW8rjE4
Sonuç olarak unofficial bir yarışma ama bu olsa daha iyi olurmuş sağlık olsunley:
COMING SOON
yapicam
no joke
VAR misiniz
Beyler offical yarışma konusunu hortlatıyoruz gelin![]()
Uğursuzluk Hamza'daymış demek ki![]()
Bizi taşlayacaklar diye korkuyorum abi. Forum kan ağlıyor, biz burada yarışma üstüne yarışma yapıyoruz![]()
Arkadaş bu akşam gördüm ben listeyiSöyleseydin değiştirirdim hemen, Muhammed söyledi değiştirdik. Hakkını aramayı bilmiyorsan ben ne yapayım ? Teknik ekipman olmuşsun ama hakkını arayan bir birey olamamışsın![]()