1. GSC Iron Chef Yarışması

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
iron_chef_logo.jpg

kaga.jpg

1. IRON CHEF YARISMASINA H.geldiniz

Kurallar

YARISMANIN OZETI

* yarismanin ana hedefi ultimate yemegi tespit etmektir

* yarismacilar birer adet yemek ile yarismaya katilmak suretiyle

* yemek her turlu sey olabilir ayrandan tut bbq tavuklu pizzaya kadar

KATILIM VE KAPISMA KANUNLARI

* 1. step: katilmak isteyenler adlarini konuya eklemek sartiyla iron chef olmak icin aday olmus sayilirlar

* 2. step: belli sayiya ulasildigi vakit herkesten 1. round icin sececekleri yemek listesini zati halinize yollamaniz reca edilecektir

* 3. step: tarafimca sadece yemek isimlerinden olusan bir bracket olusturularak oylamaya sunulacaktir (ozel mesaj ile)

* bracket
Official-2013-March-Madness-Bracket-Printable-NCAA-Tournament-Bracket-2013.png

* 4. step: kazananlar bir sonraki tura cikacak ve adlari soylenecektir, sonraki tur icinse 1. turdaki format uygulanacaktir

* 5. step: final fourda full menu yapacaktir yarismacilar ve oylama isini tarafimca belirlenen bir iron chef review board yapacaktir

* 6.step: finalde de ayni sekilde menu olusturulup oylama yapilacak ve 1. GSC IRON CHEF belirlenecektir

* Yarismadaki current durum bu msjin sonunda belirtilecektir oy veriniz, 2. tura gectik vs. vs

ODULLER

* Kazanana Iron Chef tagi ve de tarafimca paintte hazirlanan bir plaket verilecektir

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

EWT umarim ki kurallar anlasilabilir oldu

Su anki status: IRON CHEF ADAYLARI ICIN BASVURU SAATI

Yarışmanın galibine Tag haricinde 10 ödül puanı ve 100 like ekleyerek desteklemiş olalım yönetim olarak. :)

Katılıyorum güzel yarışma

Katılmıyorum ama güzel yarışma tebrikler hayri kardeş

güzel yarışma, bol kapışmalı bir yarışma olmasını temenni ederim

[media]https://www.youtube.com/watch?v=L3RMMZ_iUqo[/media]

Respect but ''ain't my cup of tea'' diyerek içeriğe uygun bir şekilde konuya ilişkin düşüncemi belirteyim dedim. #thanks Hayr.

yarismaya katilmadigini bildiren msjlar atanlar icin iron dy musabakasi duzenlenecektir

VARIM.

Aslan Üye Tag > Iron Tag

Ödül puanıyla like düşünmüştüm de Cenk yazmış. Madem 1 ay tag da benden olsun kazanana.

ben de kiniyorum ne guzel bracket yapacaktik

Guzel yarismaya benziyor. Herkese basarilar simdiden.. Ben takipciyim simdilik..

Adana Kebabla katilan hasTerimcidir. DIkkatler ola. Beni de yaz Hayro.

iron chef olmak isteyenler icin son 3 gun

Geri
Üst Alt