1. GSC Satranç Şampiyonası

fide_world_chess_championship_2018_logo_full_texture.png

Dostlar, GSCimbomlular, forumdaşlar!

Yoğun istek üzerine birinci GSC satranç turnuvasını düzenlemeye karar verdik. Bu turnuva sayesinde GSC'nin usta zihinleri savaşacak, en iyi stratejist diğerlerini alaşağı etmeye çalışacak ve sonunda her zaman olduğu gibi forumdaki dostluk havası kazanacaktır.

Talebe göre bir klasik zaman formatında, bir de blitz/bullet formatında olmak üzere iki ayrı turnuva tertip etmeyi düşünüyorum. Katılımcılar belli olduktan sonra hangi platformda oynanacağı, kuralların detayları ve tam olarak turnuvanın ne zaman düzenleneceği belirlenecektir.

İlgisi olan ve büyük ustalığından şüphe duymadığım isimleri alıntılıyorum, ancak turnuvamız koşulsuz şartsız tüm GSC'ye açıktır.

Hamza harika bir yarışma fikri olmuş tebrik ederim.. Yalnız konunun açık forumda olmasını tercih ederim.

Satranç seven ve yarışmak isteyen herkes katılabilmeli ayrıca takip etmelidir.

Liseli yıllarımda bayağı merak sarmıştım bu spora hatta lisans bile çıkartmıştım.. Ama bu oyundaki kaybetme hırsını ve üzüntüsünü başka hiç bir oyunda yaşamıyorum..

Keyifle takip edeceğimi bildiririm :hat:

Yapıldığı güne göre değişebilir ama katılırım muhtemelen yaz beni de. Hiç iddialı değilim bu arada rezil olacağım büyük ihtimal :asd:

Katilimcilar:

1) Doruk Ata TANRIVERDI
2) Erdal Eren
3) Emrah Yildirim
4) Gokhan Atlansoy
5) Hakan Yazici

yaklasik 10 kisi olduktan sonra detaylari konusmaya baslariz: hangi sitede, ne zaman, zaman formati vs.

Kaybedeceğim turnuvaya girmem, son 5 yılda 1 defa oynadım o da Sarpere karşı.

Geri
Üst Alt