1 Penaltının Karşılığı Verilmeyen 4 Kırmızı Kart

gg kırmızı görmeliydi ama scarioneyi indirdiği pozisyon yüzünden

taç çizgisindeki ademle olan pozisyonda ayağına basılıyor düzeltelim lütfen maratonda çok dikkatli baktım ve gördüm

Çeptalk

gg kırmızı görmeliydi ama scarioneyi indirdiği pozisyon yüzünden

taç çizgisindeki ademle olan pozisyonda ayağına basılıyor düzeltelim lütfen maratonda çok dikkatli baktım ve gördüm

Çeptalk

Evet onu ben de düzelteym tekrar izledim pozisyonu ayağı takılmış Ademin...

Ayrıca şimdi fark ettim Burak'ın kendini yerler atmasına tüm Gs taraftarı tepkili ama geçen haftaki pozisyonu galiba izlememişsin... Ayrıca Burak o konuda baya kendini düzeltti dikkat edersen eskisi kadar atmıyor yere darısı Bruno Alves-Caner gibi oyuncuların başına diyeceğim ama Gökhan Gönül arkadaşın dediğine göre Canere çok yükleniliyormuş..

Akif Bey yorumlarınızı okuduktan sonra zaten bu şekilde hediye falan beklemeyecek düşüncede olan biri olduğunuzu gördüm.(Eski yorumlarınızı okudum tek tek).

Ayrıca şiirlerinizi de gördüm. Gs takımını ne kadar eleştirdiğiniz apaçık ortada. Aslında ben de sizin gibi bir taraftarım ama insan yine de kendi takımı olunca bazı şeyleri göremeyebiliyor.

Rıdvan Dilmen dediğiniz kişi senelerce Fb kulübüne hizmet etmiş birisi olarak illa ki o şekilde konuşmalar yapacaktır. saygı duymak gerekir bence. Ayrıca size soruyorum o mevkii de onca yıl o takıma hizmet verseniz sizde birazcık duygusal olursunuz. Çünkü Gs sevginiz aklınızın biraz daha önüne geçebilir.

Ancak asla abartı yorumlarını savunmuyorum yanlış anlamayın. Ayrıca Caner Erkin GS de oynarken de çok çirkefti o zaman kimse bahsetmiyordu. Neden Çünkü iyi top oynamıyordu. Ancak caner şimdi de aynı çirkef ama harika top oynadığı için bir karalama politikası oluyor gibi geliyor bana.

Ayrıca bana cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim

Geri
Üst Alt