#10 Wesley Sneijder (ESKİ KONU)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa duydugunu sanmıyorum ama portakal fetişizmi sana gerçekleri unutturmuş . modriç - rakitiç nerdeler sneıjder nerde ?
2. yarı sneıjder yine berbat oynayacak üzülerek söylüyorum ama gerçek bu .
s
Haklisin, her mac 1 gol 3 assist yapamayacagi icin berbat oynayacak. Modric, Rakitic, Thiago, Özil gibi. Hepsi balon.

Çocuk son 1.5 yılın acısını çıkarıyor

Boşver acısını çıkartsın biraz

Kudurun ;)

sneijderi elestiren fenerli ha
beyni boyle operate eden birinin konulari rehin almasi gsc adina uzucu
dun kendisinin galatasarayli olma sebebini ve galatasarayi hangi kafa yapisiyla takip ettigini desifre etmistik. uefayi almasak bu zat fener clde ceyrek finale cikti diye fenerli olurdu buyuk ihtimalle ve alman arkadaslarina van persie, van der wiel falan anlatiyordu.
boyle adamlari kaale almamak gerekli ama birilerinin bunlara futbol ve adalet anlatmasi gerekiyor iste

Ah yine kendince tezler uydurmak, paranoyaklik devam ediyor. Üzücü bir durum. Konusmak bedava zaten, salla babam salla.

Oysa ki ben yine olan birseyi yazmisim, forum dünden sonra Sneijder konusunda cok rahatsiz!!!!!

Sneijder'i elestiren Fenerlidir diyen kimdir ayrica yahu :D Nasil da kudurup kudurup uyduruyorlar birseyler hahahahahahahaha

Üzülmeyin ya, Sneijder bir sonraki mac 1 gol 3 assist yapmaz, damlarsiniz yine cay kahve alarak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt