#11 Hasan Şaş - Sayfa 46 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Karşı taraf salak mi hasan şaş'i alsın? Büyük ihtimal kendisi mevcut yonetime sallayacaktir. Fatih hocamızın zamanında böyle böyle oluyordu falan gibi laflar edecektir diye düşüyorum.

--- alıntı ---

hasan şaş: "galatasaray'ı ekarte etmek istiyotsanız sahada yenmeniz lazım. ben avrupa kupalarında en çok oynayan üç türk oyuncudan biriyim; benim oynadığım dönem ve takımda, daha sonrasında, galatasaray - tottenham maçı gibi bir maç yaşamadım." (yeni açık)

--- alıntı ---

sevgiili hasan sas'in sonlarda *soyledigini -nacizane ben kronolojik olarak daha da (80,90lar dan bugune) eski donemi de katarak *belirtmistim.
(mac basligimizda) .

teknik olarak- hasan sas'in soyledikleri kanimca oldukca kiymetli bir tespit.
gecmis avrupa maclarimizi da ice katarak kronolojiksel hafiza da bellegimizi tazelersek - bu macin, kulubumuzun ve takimimizin gercek *skalasina dair umutlanmamiza da ekstra bir isik vermis oldugunu da soyleyebiliriz
-sunulan ekstrem dominant 65 dklik performans bu yonden tarafli tarafsiz takdir gordu .

velhasil - *spurs maci - tanim ;
*65 dakikalik dominant 11 aslan'in kendi arenasinda govde gosterisi idi .
ki, 68,69 da yenilen gole -dek, okan hoca ozelinde gurur duyulasi teknik dokunuslarla bezeli bir surecti .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli ,

saygi ve selamlar.

Müthis topcuydu.Brezilyalilara futbolu ögreten adamdir kendisi Calim manyagi yapmisti dünya kupasinda brezilyayi. Kafayi indirip calim ata ata auta cikardi bazen 😂😂

Üst Alt