#11 Yunus Akgün - Sayfa 255 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#11 Yunus Akgün


29 macta oynadi, 2 gol atti ve 3 asist yapti

genelde hep yedek oyuncu olarak kullanildi, iyi isler de yapti ama daha fazlasi da olabilirdi

yine de kalmali
 
Kenarda "Noluyo lan" diyecek sadece sözleşme olarak değil gönülden Galatasaraylılar olmalı takımda, amatör ruh gerekli. Yunus gayet faydalı olur bize kalırsa. Belki bir sıçrama görürüz, yeter ki istesin çalışsın, Okan hocanın 2 sezondur elindeki oyuncuları ne hallere getirdiğini gördük.

Boey, BAY, Kerem A.
Bunlar iyi örnekler.
 
bende sevgili @Hayri Cund gibi dusunuyorum.
yeni sezonda,yenilenmis bir sekilde -yuvasinda olacak aslan parcasi .

ada futbolu dolayli - ister yedek ,ister as olsun - , bi sekilde sure aldigi maclar da sonuc odakli elle tutulur isler yaptigini dusunuyorum.

yunus kardesimizin
yeni sezonda kerem ve baris'in verdigi etkiyi yapacagina inancim tam .
 
Okan Buruk: "Yunus Akgün'ü takımda tutacağız. Avrupa'nın önemli oyuncularından birisi olacak."

Yerli Griezmannn hadi oğlum yaparsın
 
Hocayı kutlarım çocuktaki yeteneği görüyor.

Yunus öyle kolay kolay harcanacak bir oyuncu değil. Yurt dışı tecrübesinin kendisine çok büyük artılar getirdiğini düşünüyorum ben.

Gittiğinden beri söylediğim gibi dönse bile Bruma gibi benzer bir şekilde geri dönme ihtimali epey yüksek bence. Geçen sezon transferler epey geç kalınca Yunus'a çok yüklendi herkes.

Ligin ilk yarısında günah keçisi oldu çok gereksiz bir şekilde. ADS'de geçirdiği müthiş sezondan sonra bize geri gelir gelmez direkt İlk 11 oyuncusu yapmaya değil de yavaş yavaş takıma adapte etmeye çalışsaydık daha başka bir Yunus izlerdik geçen sene bence. Bundan çok eminim.
 
Çok önemli yedek kulübemiz için, oyuna girdiğindeki getirdiği hareketliliği çok aradık (Tete mete yaklaşamadı bile). Geçen sezon içerdeki Trabzon maçında mesela aldığı penaltı ve tehlikeli şutları ile gösterdiği performans o açıdan prototip örnek
 
Üst Alt