135. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Mehmetoğlu

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Hazır tatile giriyoruz

Balkan müzikleriyle eğlenelim biraz

25 şarkı istiyoruz.

Konsept: Balkan Şarkıları

Aynı sanatçıya ait birden fazla şarkı listede yer alamaz.

Çalma Listesi

Bu saatte niye uyumuyorsun?

Yaz beni.

Konsept Balkan sarkilari mi yok Balkan sarkicilarinin soyledikleri sarkilar mi? :D

Bu saatte niye uyumuyorsun?

Yaz beni.

Konsept Balkan sarkilari mi yok Balkan sarkicilarinin soyledikleri sarkilar mi? :D
Daha ne kadar açık yazabilirim :D Balkan Şarkıları işte. Yani Suzan Kardeş'ten Sendeki Kaşlar şarkısını gönderirsen rendice ederim :D

Katılmaktayım.

Eurovision yarışması var dediler geldik :D Katılalım :D Son şampiyon olarak kazanma oranım 2.20 :D Yaani bu Oran'ı yorumlarsak kazanma ihtimali olmayan 1 orandır şimdiden şampiyonu tebrik edeyim ben diğer yarışmaya hazırlanmaya başlayayım şimdiden yav :D

günümüzde şu 3ü ne yakın bir isim versene

Sezen Aksu
Levent Yüksel
Sertap Erener

dijital aynı 1 - 2 ritmin üzerine söz diziliyor. Eskiden çok çeşit entrüman duyardın şarkılarda kanun - ud tıngırtılarıda gelirdi keyif veren.

Yazabilirmiyizz

günümüzde şu 3ü ne yakın bir isim versene

Sezen Aksu
Levent Yüksel
Sertap Erener

dijital aynı 1 - 2 ritmin üzerine söz diziliyor. Eskiden çok çeşit entrüman duyardın şarkılarda kanun - ud tıngırtılarıda gelirdi keyif veren.
ben bu 3u de begenmiyorum ki muzik isi kisiden kisiye degisir senin cop dedigin bana cok kaliteli gelebilir sana kaliteli gelen bana cop gelebilir

ben bu 3u de begenmiyorum ki muzik isi kisiden kisiye degisir senin cop dedigin bana cok kaliteli gelebilir sana kaliteli gelen bana cop gelebilir
tamda bu nedenden dolayı olayın yerli yabancı olmasıyla alakası yok işte oraya geliyoruz :D güzel müziğe her zaman puan gider :D

Geri
Üst Alt