14/15 Sezonu İçin Yabancı Forvet Transferi

Can BÜYÜK

I am the one who knocks!
Taçsız Kral
Arkadaslar yeni sezon icin takimimiza mutlaka forvet alinmasi gerektigini düsünüyoruz ve biliyoruz hepimiz.

Ben bir düsündüm ve cok ucmadan alabilecegimiz bir kac oyuncuyu listelemeye calistim. Tabi ki liste 10 oyuncuyla kisitli, konuya sizde düsündügünüz ve transferini mümkün buldugunuz futbolculari aktarabilirsiniz.

Gönül isterki Benteke,Bony, Lukaku gibi adamlari bu forma altinda görelim, ama realist olmak gerek.

Onun icin asagidaki oyunculara yöneldim simdilik. Cogunun kontrati ya bitiyor ya da az bir süresi kalmis.

Herkes gözümde Ibra bizim forvetleri görünce.

Hangisi gelirse gelsin. Huntelaar süper olur, Sneijderle iyi anlasir.

Arkadaslar yeni sezon icin takimimiza mutlaka forvet alinmasi gerektigini düsünüyoruz ve biliyoruz hepimiz.

Ben bir düsündüm ve cok ucmadan alabilecegimiz bir kac oyuncuyu listelemeye calistim. Tabi ki liste 10 oyuncuyla kisitli, konuya sizde düsündügünüz ve transferini mümkün buldugunuz futbolculari aktarabilirsiniz.

Gönül isterki Benteke,Bony, Lukaku gibi adamlari bu forma altinda görelim, ama realist olmak gerek.

Onun icin asagidaki oyunculara yöneldim simdilik. Cogunun kontrati ya bitiyor ya da az bir süresi kalmis.

Bu listeyle kısıtlıysak: Doumbia, Gomis, Dzeko. Üçünden biri :)

Bu listeyle kısıtlıysak: Doumbia, Gomis, Dzeko. Üçünden biri :)

Benim aklimda bir kac oyuncu daha vardi ama onlar hem biraz tuzlu hemde anketlere sadece 10 secenek girilebiliyor :( Doumbia da baya pahali olur ama son zamanlar ismi dönüyor diye ekledim zaten.

İlerde ayağına top bekleyip bütün maç yatan adam olmasın. Sırtı dönük servis yapabilsin. 90 pozisyona girip 30 atacağına 30 pozisyona girip 20 atsın ama ataklarımızı öldürüp, kontradan sürekli gol edirmesin. Sadece koşu özelliği olmasın.

Mandzukic gibi birisi olsun işte.

Benim aklimda bir kac oyuncu daha vardi ama onlar hem biraz tuzlu hemde anketlere sadece 10 secenek girilebiliyor :( Doumbia da baya pahali olur ama son zamanlar ismi dönüyor diye ekledim zaten.

Forvet için paraya kıyacak gibiler bu sene. Doumbia güzel olur alabilirlerse..

Bony , Dzeko , Doumbia , Mandzukiç , Gomis'den biri olmalı .

Bana kalırsa Bony alınsın derim ama yönetim büyük ihtimalle Doumbia veya Dzeko'yu alacak .

Gomis, Diouf, Gignac ve Adriano'nun beklentileri karşılayacağını düşünmüyorum. Eğer bunlardan biri alınacaksa yabancı sayımızı forvete harcamaya lüzum yok. Benim gönlümde yatan aslan Doumbia.

Chicharito dedin mi biz bunu
Chikorita.gif
biliriz. :D

Geri
Üst Alt