14 Ay Boyunca Östrojen Hormonu Alan Adam

Habib Aslan

10 Numara!
14 Ay Boyunca Östrojen Hormonu Alan Adamın Geçirdiği Büyük Değişimden 11 Kare

1. Adamın Orijinal Hali Bu

27801_m.jpg

2. Bu da Östrojene Başladıktan Sonra

27802_m.jpg

3. 6. Ay

27803_m.jpg

4. 7. Ay

27804_m.jpg

5. 8. Ay

27805_m.jpg

6. 9. Ay

27806_m.jpg

7. 10. Ay

27807_m.jpg

8. 11. Ay

27808_m.jpg

9. 12. Ay

27809_m.jpg

10. 13. Ay

27810_m.jpg

11. 14. Ay

27811_m.jpg

Fake değil gerçektir, böyle bir şey mümkündür, östrojenin inanılmaz etkileri mevcut..

Adamda potansiyel varmış zaten

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vücut geliştirenler ve diğer sporcular da testo alırlar ,,, dısardan testo alınca çenede yüzde burunda vs değişiklikler olur ve daha erkeksi bi görünüm elde edilir , östrojen vücutta arttığında da vücut yağ tutar ,gögüsler kadın gögsü gibi olup jinekomasti olunur ,,, yani böyle birşeyin olması imkansız değil

ama kendisini denek olarak görmüşsse yazık etmiş kendisine , gögüslerden kurtulmak için ameliyat olcak , bir tedavi süreci olcak ve dısardan testosunu tekrar yüklücek , içinde ib,elik varsa bişey diyemicem tabi

vücut geliştirenler ve diğer sporcular da testo alırlar ,,, dısardan testo alınca çenede yüzde burunda vs değişiklikler olur ve daha erkeksi bi görünüm elde edilir , östrojen vücutta arttığında da vücut yağ tutar ,gögüsler kadın gögsü gibi olup jinekomasti olunur ,,, yani böyle birşeyin olması imkansız değil

ama kendisini denek olarak görmüşsse yazık etmiş kendisine , gögüslerden kurtulmak için ameliyat olcak , bir tedavi süreci olcak ve dısardan testosunu tekrar yüklücek , içinde ib,elik varsa bişey diyemicem tabi

steroid kürü boyunca koruyucu kullandıktıktan sonra jinekomasti tehlikesi vücut geliştirmeciler için tehlike oluşturmamakta.steroid abartıldığı kadarda vücuda zarar vermemekte.kendi üzerimde denedim sadece çok duygusal ve de çok sinirli yapıyor adamı.ani tepkilerde cabası.

bu arada değişim inanılmaz.

KONUYA KİLİT GELEBİLİR Mİ KARIYA BAKTIKCA MİDEM BULANIYOR :nightmare:

ay kibar forum ahalim benim :) sanki dünyadan haberleri yokmuş gibi... o kadar travesti var analarının karnından kadın gibi mi doğdu zannediyordunuz siz :) heeee dünyaya da leylekler getirmişti zaten...

korkmayın len trocu demeyiz :)

lan sac dokumune careyse alalim anasini satim .. kadinlarda bol bol sac var

buda bizden bi örnek

14 Ay Boyunca Östrojen Hormonu Alan Adam

[attachment=6567:İçerik.jpg]

14 Ay sonra

[attachment=6568:y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_171796.jpg]

Ekli dosyalar

• İçerik.webp
    İçerik.webp
    7 KB · Görüntüleme: 415
  • y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_171796.webp
    y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-demir%C3%B6ren_171796.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 358
steroid kürü boyunca koruyucu kullandıktıktan sonra jinekomasti tehlikesi vücut geliştirmeciler için tehlike oluşturmamakta.steroid abartıldığı kadarda vücuda zarar vermemekte.kendi üzerimde denedim sadece çok duygusal ve de çok sinirli yapıyor adamı.ani tepkilerde cabası.

bu arada değişim inanılmaz.

ben steroid in cok zararlı olduğunu söylemedim yaza doğru ben de küre girmeyi düşünüyorm... jino tehlikesi önlem alsan bile gerçekleşebilir , kürdeyken östrojen yükselir , östrojeni düşürürsün ama 0 larsan kürün etkisi cok düşer yine de jino tehlikesi var , tren den gelen prolaktinin yüzünden olabilir bunun da önlemi var tabiki ama %100 etkili değil , ve genetik faktörler

Geri
Üst Alt