16/17 H:33 | Gaziantepspor 0-4 Beşiktaş | MS | 28 Mayıs

cenk sisko'da son 4-5 ay leblebi gibi gol atmasaydi samuel eto'o gol kraliydi.

mantiga bak...

Kafa biraz geriden geliyor. Fazla takilmamak lazim.

Halamin biyigi olsaydi amcam olurdu misali sözler bunlar. Bizim Eren de son 3 ay leblebi gibi gol atsaydi gol krali olurdu. Güzel mantik.

Kafa biraz geriden geliyor. Fazla takilmamak lazim.

Halamin biyigi olsaydi amcam olurdu misali sözler bunlar. Bizim Eren de son 3 ay leblebi gibi gol atsaydi gol krali olurdu. Güzel mantik.

Alamancı şeylik yapma cancun

Cenk uzun süre gol kralıydı bu sezon, Vagner araya girmeseydi şimdi de gol kralı olurdu.

Vagnere ligin 1. yarısında formsuzdu, 2. yarıda coşmaya başladı. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Erenin bu konuyla alakası yok.

Son düzenleme:
Alamancı şeylik yapma cancun

Cenk uzun süre gol kralıydı bu sezon, Vagner araya girmeseydi şimdi de gol kralı olurdu.

Vagnere ligin 1. yarısında formsuzdu, 2. yarıda coşmaya başladı. Bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Erenin bu konuyla alakası yok.

Tamam Sükrü tamam.

Bi 5 penalti daha calsalardi Besiktasa Cenk gol krali olurdu tamam.

Edit: Ayrica aklinca cancun diyerek beni kücük düsürdügünü saniyorsun o kücük beyninle ama ben takilmam böyle seylere. Kendini ezik duruma düsürdügün ile kalirsin sadece.

Son düzenleme:
Ben mi duygusal bakiyorum ? Tam tersi olmasin :D

Senin döneminde Di Maria'ya burun kıvırıyorduk ah başkanım demen net olarak duygusallık bence,misal senin dediğin laf Terim Terim deniyor bu adam ölse ne yapacağız?Aynısını Lucescu'ya demedin ama gelsin dedin.Bu da duygusallık bir nevi,sevmek nasıl bir duyguysa sevmemek de bir duygudur.

Geri
Üst Alt