Üye Görüşü 2 Al 1 Sat Şampiyon Ol!

Doumbia'nın sözlesme sene sonu bitiyor. Burak'ın Cska'ya verilip üzerine 4-5 m euro para ile Doumbia'nın alınması ilk tercihim olur.

Sadece santrafor yetmez tabi, cok yönlü ve dinamo birde merkez lazım. Ozan Tufan ilac olur.

Doumbia-Ozan takviyesi ile rahatlıkla şampiyon oluruz.

Medya aracılığıyla ve son zamanlarda oyuncu tercihleriyle yabancı oyuncuları bitirm operasyonu başlamış görünüyor,

bi maçta sneijder yedek başlıyor, bi maçta oyundan erken alınıyor, sinan engin gibiler sneijdere laf ediyor,

hem sneijderi küstürmek hem de taraftarın gözünden düşürmek istiyorlar,

çok para alıyor diye eğer sneijder gider burak-leşcuk malı kalırsa o zaman yönetim doğacak sonuçlara katlanır..

Teşhis dogru tedavi yanlış.
Huntelaar+ Muhammed Demir iklisi olmaz.
alacaksın Dombia ,ahmed musa tarzında sadece bir forvet ligin tozunu atıp sana şampiyonluk getirecek.

bırakın huntelaarı eminim yatabare bile buraktan fazla katkı verir bize

Bundesliganın kümede kalma mücadelesi veren takımlarından Augsburg da oynayan Bobadilla bile Maradona gibi gelir gözümüze Burak dan sonra. Bundan daha kötü bir forvetin olduğuna inanmıyorum Avrupada. Hele hele "büyük" takımlarda.

Baksanıza leş oğlu leş olan Umut bile Burakın yanında gözümüze 4x4lük forvet gibi gözüküyor.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
4-6-0 sacmaligi bitti zannetmistim, Osman Tamburaci bir zamanlar tekrarlaya tekrarlaya biktirmisiti

Dünyada forvetsiz oynayan bir takim yok ama biz istesek yapariz degil mi?

4-6-0 başlı başına saçmalık zaten ama Burak oynayacağına 4-6-0 a razıyım ben. daha etkili olabilir doğru tercihlerle. dünyada 3-5-2 de artık fazla kullanılmıyo, ama oynamasını bilen oynuyor.

Burak'tan once gidecek isim Sneijder. Adam sistemi bozuyor :) Saka maka Burak filan gitmez. Selcuk'ta gitmez. Bunlar sezon sonuna kadar banko oynar.

Selcukla burak a bizdekinden iyi kontratı kimse vermez kimseye satamazsin o yuzden

Galatasaray gibi bir takimda ortalama bir golcu bile rahat 15'in uzerinde gol atar.
Hele bir de alip donebilen, biraz da kafa hakimiyeti olan bir golcu rahat 25 gol atar.
Cok sacma biri olmadigi muddetce su andan daha iyi olur.

Geri
Üst Alt