2.Başkan Yasaman: "Prandelli'yi gönderme sebebimiz..."

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman: "Medya ve taraftar baskısı yüzünden Cesare Prandelli'yi gönderdik" (Beyaz TV)

Az önce Beyaz TV de söyledi.

Adama sormazlar mı ; "Arkadaş sen neden ordasın. Bunları en başta senin görmen gerekmiyor mu? İlla birileri mi seni yönlendirecek. Kaldı ki 2.başkansın.
Taraftar Selçuk ve Burak'ı da istemiyor. O zaman da dinlesenize. Yine Sneijder 'ı takımın lideri olarak görüyor ve o da bunu hak ediyor. O zaman da dinlesenize taraftarı madem.

Suçlu taraftar oldu. Yani şimdiden olası Hamza başarıszlığının sorumlusu da belli oldu:

" Taraftar Prandelli'yi göndermeseydi böyle olmayacaktı" Aynen bunu söyleyecekler demek ki.

Abdürrahim Albayrak konuşuyor Prandelli'nin arkasındayız diyor ama Albayrak'ın böyle bir yetkisi yok biz bir yönetimiz.

bunuda demis

bu heriflerin gorev bolumu nedir kazandigimiz maclardan sonra yururken kameralara osuruktan aciklamalar yapmak mi? 15 tane kodaman seciliyor hepsi teknik direktor olmaya vede transfer yapmaya kalkisiyor sonra birbiriyle kapisiyolar falan. bu kadar yonetim kurulu uyesi yanlis. secilirken kriter getirmek lazim 15 adamin 12 tanesi su topu, voleybol, tenis vs vs subeleriyle ilgilenmek zorunda futbolla ilgili herhangi bir faaliyette bulunamazlar bakin o zaman kimse aday oluyormu

bu heriflerin gorev bolumu nedir kazandigimiz maclardan sonra yururken kameralara osuruktan aciklamalar yapmak mi? 15 tane kodaman seciliyor hepsi teknik direktor olmaya vede transfer yapmaya kalkisiyor sonra birbiriyle kapisiyolar falan. bu kadar yonetim kurulu uyesi yanlis. secilirken kriter getirmek lazim 15 adamin 12 tanesi su topu, voleybol, tenis vs vs subeleriyle ilgilenmek zorunda futbolla ilgili herhangi bir faaliyette bulunamazlar bakin o zaman kimse aday oluyormu
Hmmm

~tap

Bu dedeler ne yiyip ne içiyorlar anlamadim. Sizin yönetme karar verme düşünceniz yok mu? Taraftara göre hoca mi gönderilir? Bizim dedeler kamera görünce çoşuyorlar. Bunlarin bizi yönetmesi aciz durumumuzu gösteriyor.

E adama sormazlar mı hangi taraftarı dinledin'de hamzayı getirdin.

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman: "Medya ve taraftar baskısı yüzünden Cesare Prandelli'yi gönderdik" (Beyaz TV)

Az önce Beyaz TV de söyledi.

Adama sormazlar mı ; "Arkadaş sen neden ordasın. Bunları en başta senin görmen gerekmiyor mu? İlla birileri mi seni yönlendirecek. Kaldı ki 2.başkansın.
Taraftar Selçuk ve Burak'ı da istemiyor. O zaman da dinlesenize. Yine Sneijder 'ı takımın lideri olarak görüyor ve o da bunu hak ediyor. O zaman da dinlesenize taraftarı madem.

Suçlu taraftar oldu. Yani şimdiden olası Hamza başarıszlığının sorumlusu da belli oldu:

" Taraftar Prandelli'yi göndermeseydi böyle olmayacaktı" Aynen bunu söyleyecekler demek ki.

Futbolda normal böyle faktorlar var. Taraftar, medya basladimi, yönetmenlerin yapabilcegi bisey yok gönderiyorlar. Bunu dünyanin heryerinde görebiliriz.

''Şike sahaya yansımadı.'' açıklamasından sonra gördüğüm en saçma sapalak insanı gece gece sinirden çatlatan açıklama.Yarın siz gönderdiniz tazminatını da siz ödeyin derlerse gram şaşırmam.Başımıza bela oldu bu dinozorlar.Ulan Allah'ın gücüne gitmesinde adamlar 100'ü devirmeden ölmüyorlar.Özellikle de bizim divan kurulu üyeleri.En sonunda Liseyi havaya uçuracaz o olacak.

5 aylık ordasınız çok konuşup da millete malzeme vermenin luzmu yok.

Zaten oraya gelmek istemelerindeki amaç o .
bir 2 transferde komisyon alabilirsem alırım.
Gs ın 1-2 işini eşe dosta yaptırır yolumu bulurum..
Kamera önünde az piyasalanırsam devlettende özelden de daha iyi iş kaparım.

Bu yüzden her kafadan bir ses çıkıyor..

Ben kulüplerde demokrasiye karşıyım.
Şöyle aynen senin dediğin gibi olucak Her branşa En fazla 2 adam. 1 i sorumlu öbürü yardımcısı. Başka kimse karışmayacak.
Hocayıda o adam bulucak oyuncuyuda.

Bütün branşlardaki yetkililerde doğrudan başkana hesap verecek...

Yönetim kurulu nedir ya ? Bir şubeye 10 tane fikir olur mu ?

"Roma 7-1 yenildi, futbolda var bunlar"

"Taraftar ve medya baskı yaptı"

Bir dediğiniz de diğerini tutsa idi.

N5

Dunya futbol tarihinin en capsiz yönetimiyle karşı karşıyayız. Yazık.

Boşuna demiyoruz bu yönetim yapısı değişmeli diye. O yönetim yapısının değişmesi için de kongre yapısının değişmesi ve lisenin bir daha dönmemek üzere tarihe karışması lazım.

Kongre sadece Başkan ve Başkan Yardımcısı seçmeli o kadar. Başkan profesyonel atamaları kendisi yapmalı. Yani tek patron ve görevleri belli profesyoneller.

Geri
Üst Alt