2.Başkan Yasaman: "Prandelli'yi gönderme sebebimiz..."

Her zaman demişimdir. Gelenekçi klüp yönetme yapısından ve kafa yapısındaki yöneticilerden bir an önce kurtulmamız lazım. Bu düşünce yapısı klübü bir ileri, iki geri götürür.

GT-I9300 Tapatalk

Zaten oraya gelmek istemelerindeki amaç o .
bir 2 transferde komisyon alabilirsem alırım.
Gs ın 1-2 işini eşe dosta yaptırır yolumu bulurum..
Kamera önünde az piyasalanırsam devlettende özelden de daha iyi iş kaparım.

Bu yüzden her kafadan bir ses çıkıyor..

Ben kulüplerde demokrasiye karşıyım.
Şöyle aynen senin dediğin gibi olucak Her branşa En fazla 2 adam. 1 i sorumlu öbürü yardımcısı. Başka kimse karışmayacak.
Hocayıda o adam bulucak oyuncuyuda.

Bütün branşlardaki yetkililerde doğrudan başkana hesap verecek...

Yönetim kurulu nedir ya ? Bir şubeye 10 tane fikir olur mu ?

Buna demokrasi de denemez aslında. Oligarşidir bu olsa olsa. Bir lobi var, bilinen bir tek adam var perde arkasında ve ondan icazet alıp yönetime girerek kendisini iş dünyasına pazarlamaya çalışan insanlar topluluğu.

suçlu direkt taraftar, dünyanın heryerinde hatta türkiye içindeki her kulüpte 2. haftasında hocasına istifa diye bağıran taraftar ensesinden tutulur çektir çekilip kapı önüne konur, bunu da taraftar kendi içinde yapar, ve hatta transfer sezonuna 4 ay varken yabancı

kısıtlamasından oynaması mecbur olan 10 ay önce önce efsane olan oyuncu ilk hafta maçında 20. dakkadan itibaren yuhlanmaz ayıptır gereksizdir düşmanlıktır günahtır. medya, başkan, kulüp değerleri mevzuna girmiyorum bile, tarığı 5ml€ ya aldıran da taraftardır olcanı aldıran da.

ve hatta futboldan zerre anlayan taraftar hem sneijder aşığı olup hem de 4-4-2 sistemini dikte etme beyinsizliğine girmez. ha yaparsa pavalı köpektir, şikeci başkana layıktır. ayrıca paratoru sattı diye gelen dünya çapında antrenörü, paragözlükle suçlayıp tazminat almadan

gideince 1 sene geçmeden başka bir dünya devinin başına geçerse ''götolma'' durumunda kalmaz. özet: kıymetbilen taraftar yanlı medyanın tuzağına düşmez, oyuncağı olup zavallı yerine konmaz.

Geri
Üst Alt