#2 İlkin Aydın - Sayfa 15 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

#2 İlkin Aydın

Galatasaray Başkan yardımcısı Mehmet Cibara: "Son olarak EURO 2024'te A Millî Futbol Takımımıza uygulanan çirkin ve ahlak dışı siyasetin, 2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele edecek hepimizin büyük sevgisini kazanan, ülkemizi her daim gururlandıran Kadın Voleybol Millî Takımımız üzerinden devam ettiğini üzülerek görmekteyiz. Galatasaray Spor Kulübü olarak, kulüp ismi farketmeksizin olimpiyatta mücadele eden tüm sporcularımızın ve antrenörlerinin yanında olduğumuzu vurgulayarak; tüm branşlarda ter akıtan sporcularımıza bir kez daha başarı dileklerimizi iletiyor, gösterdikleri madalya mücadelesinde kendilerine yürekten başarılar diliyoruz."

Yahu voleybolla ilgilenen ve izleyen kime sorsanız fenerliler hariç ilkin der zaten. ilkin tuğbayı geç, deryanın'da önünde bir oyuncu. smaçörde handeden sonra gelen isimdir ilkin. vnl'de sakatlanınca oynayamadı bu yüzden olimpiyatlara vnl'de oynamış tuğba ile gitsek fikri olmuştur sonra da ilkine dönmüşlerdir. ortalığa yangına çeviren voleybolu sadece fenerbahce maçlarından takip eden algıcı fenerlilerdir büyük ihtimalle. son olarak bu yaz ilkin vakıfbank'a gidecekti, erden timur 6 ay önce araya girip kızı ikna etti ve takımda tuttu. tuğba kuzeyborudan, thy'e rotasyon olarak giden ve 3 yıldır serbest düşüşte olan bir oyuncu.

Yemin ediyorum bu ahlak yoksunu şerefsiz camiadan iğreniyorum, şimdi de bir tane oyuncu için ortalığı velveleye veriyorlar, muhtemelen olası bir olumsuzluğu bize yıkacaklar. Allah onları sürüm sürüm süründürsün, yüzlerini güldürmesin, hep boyunlarını büktürsün, rezil kepaze olsunlar inşallah, tiksiniyorum şu şikecilerden. Rakibin de namuslu ve şereflisini ister insan ama bunlar mahlukat olmuş artık.

Abi herifler istiyor ki bizim kulüpten hiç bir sporcu milli takım alınmasın. Bu ahmak mal sürüsü sinirleri zorluyor artık bu yavşak herifler. Her milli mücadelede bir bok buluyorlar şerefsiz herifler.

Bu arada kardeşi de fenerbahçe'de basketbol oynuyor. böyle profesyonel bir aileler ama fenerliler bunu bilmiyor bile :)

Üst Alt