- 20 Eylül 2009
- 17.756
- 15.964
- 2.613
Lahmacun söyle de yiyelim, boşver kupayı..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lahmacun söyle de yiyelim, boşver kupayı..
Sana lahmaç yokLahmacun söyle de yiyelim, boşver kupayı..![]()
Sen lahmacuncu açsana üstat Künkçü LahmacunlarıGece gece aklıma getirdiniz yine. Eve lahmacun makinesi alacagim kullanan, marka model tavsiyede bulunabilecek biri var mı?
Yaw katdesim yapmayin boyle seyler
Herkesin bildiği işi yapmasi esas olduğundan ben yerim, lahmacun ya da lahmacuncu açamam.Sen lahmacuncu açsana üstat Künkçü Lahmacunları
Renktaş bu makineler hiçbir işi insan gibi yapamıyor bence makine fikrinden vazgeç onun yerine köle tut kendine lahmacun bilen bir köle tabi ki. Bak mesela araban da vardır arabanı falan da yıkatırsın bu devirde insan kölesiz yapamıyor.Herkesin bildiği işi yapmasi esas olduğundan ben yerim, lahmacun ya da lahmacuncu açamam.
Etrafımda fenerli yok ki..Renktaş bu makineler hiçbir işi insan gibi yapamıyor bence makine fikrinden vazgeç onun yerine köle tut kendine lahmacun bilen bir köle tabi ki. Bak mesela araban da vardır arabanı falan da yıkatırsın bu devirde insan kölesiz yapamıyor.
senin ben miğdeni ........ seveyim
Siz nasıl insanlarsiniz4 Temiz 5 çok açsam.
Bunu yazmaya gelmiştim en temizihanımla birlikte yiyince o işi çok temiz çözüyorum. 4 tane söylüyorum 2.5 - 1.5 yapıyoruz. tek yiyeceğim zaman 2 bazen kesmiyor , 3 de fazla geliyor![]()