2012/2013 vs 2022/2023

Böyle bir kıyaslama kabul edilemez elbette

Forması bile efsane o kadronun

96-2000 arası kurulan kadro nasıl ki ben ve benim jenerasyonum olan y kuşağını Galatasaraylı yaptıysa 12-13 kadrosuda yeni neslin bir çoğunu taraftarımız yapmıştır kıyas dahi kabul olmaz bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

28-36lık sneijder-drogba
23-29luk zaniolo-icardi

üstüne mertens falan da var

dany-hamit çoğu maçta sırıtıyordu

2012/13 kadrosunun temelleri ligi 8. bitirdikten sonra 2011/12'de avrupa yokken atıldı.

2022/23 ligi 13.bitirdikten sonra yeni atıldı.

bence 2023/24 sezonu 2012/13'ü alaşağı edecektir.

Bence şuan ki kadro daha dengeli ve daha geniş bir kadro.
2011-2012 Galatasarayi oyun olarak 12-13 kadrosundan daha iyiydi, cl grubundan çıkaran kadroda 11-12 kadrosu, drogba ve sneijder devre arasında geldiler.
Bu iki oyuncu çok büyük yıldız olmasına rağmen görev olarak bazı oyuncularla çakıştı sneijder selcuk ile drogba da burakla

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geniş kadroya bakarsak bu seneki kadro daha iyi ama başarı açısından kıyaslamak için ş.l. de görmemiz lazım.

Şampiyonalar liginde çeyrek final oynayan bi kadro olunca karşılaştırmak daha mantıklı

2012 kadrosu avrupada başarılı oldu başarıya bakarsak ama hangi kadro daha iyi denirse bence bu yılın kadrosu daha iyi ve dengeli. O kadroda semih, dany, burak var yav. Hamit de bitikti.

İkisi de ayrı güzel kadroların. Ama defans olarak şimdki daha iyi...

11-12 bambaşka keyif ve tutku ile izletiyordu. 12-13'te aynı keyfi almadım açıkçası ama o bile bambaşkaymış.

üstteki kadro cl de çeyrek yaptı hakemler katletmese belki yarı yapacaktı kıyaslamak saçma olur tabiki 12-13

12-13 kadrosu Real lobisi devrede olmasa CL finali yapacak takımdı. Bu kadroyu da çok sevdik ama daha erken karşılaştırmak için.

Geri
Üst Alt