2013-2014 Sezonu Ara Transfer | KAP Bildirimleri

Şu an takımdaki yabancı oyuncular,

Muslera-Eboue-Chadjeou-Burdisso-Alex Telles-Melo-Sneijder-Hajrovic-Lucas Ontivero-Drogba...10 oyuncu.

sezon sonunda Dany Amrabat Bruma gelecek

Toplam 13 oyuncu. Hadi Burdisso kiralık, satın alma opsiyonu ile almadık diyelim. Toplam 12 oyuncu.

Önümüzdeki sene yabancı oyuncu kontenjanı 5+3=8

Su Salihde futbol tipi bile yok. Insallah beni yaniltir, ama eger biraz futbolcu bilgim var ise, bu cocuktan hic birsey olmayacak.

aldigimiz 9 futbolcudan tek o siritiyor benim gozumde. Insallah mort olan ben olurum.

Telles,Umut,Koray,Veysel'den beklentilerim yüksek. Gidenlerden Riera'ya üzüldüm. Yabancı sınırı olmasa rotasyonda işimize çok yarardı.

Su Salihde futbol tipi bile yok. Insallah beni yaniltir, ama eger biraz futbolcu bilgim var ise, bu cocuktan hic birsey olmayacak.

aldigimiz 9 futbolcudan tek o siritiyor benim gozumde. Insallah mort olan ben olurum.

Futbolcu tipi diye bi saçmalık sadece Türkiye de var sanırım.

210 milyon tl harcamışiz.

Tabi tuvalet paraları yastık yorgan yüzleri hotel parası yemek parası hepsi içinde 5 yıl için. Borç batağına soktun bizi basghaaan

Yönetim istifaaaaa :)

Endoğan ile 5 yıllık kontrat imzalanmis lisans problemi duzelmis

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Nevzat Dindar'ın haberine göre; Galatasaray'ın Basel'den 500 bin euro karşılığında transfer ettiği 19 yaşındaki futbolcu Endoğan Adilli bugün 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Bir süredir idmanlara çıkan fakat lisans problemi yüzünden ertelenen transfer böylece gerçekleşmiş oldu.

Galatasaray Kulübü'nün ilerleyen saatlerde sözleşme imzalandığını resmen duyurması bekleniyor.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Lisans sorunu yoktu. Pasaport sorunu vardi. Hala da var benim bildigim ama baskan halledecek. Adamin menajeri soyledi.

Lisans sorunu yoktu. Pasaport sorunu vardi. Hala da var benim bildigim ama baskan halledecek. Adamin menajeri soyledi.

Pasaport olmayınca sınırdan dolayı lisans çıkartamıyoruz, o yüzden lisans sorunu oluyor :)

Yalnız biz bu adamı 500 bin euroya aldığımızı KAP'a bildirmedik.

Yalniz guzel nbir strateiji oldu, yerliler kendini zorlamiyordu cunku yerli rotasyonumuz iyi degildi, simdi ise daha simdiden farketmeye basladi. En kucuk form dusuklugunde formayi kaybedeceklerini ve sene sonu gideceklerini gorduler.

Ayrica cok sayida yasi genc oyuncu aldik, bir nevi akademi gibi, bunlarin icinden siyrilanlar bize guzel katki saglayacak, kendini gosteremeyenler, kiralanacak, takasta kullanacak.

Tabi tum bunlar kalabalik kadrolari layikiyla yonetebilen bir hoca sayesinde bence.

Geri
Üst Alt