2013'te Çıkan En Sevdiğiniz Oyun

duygusal olarak last of us

adrenalin olarak gta v

senaryo kurgu olarak bioshock

akışkanlık olarak batman orgin

far cry falan oynamadım ama çpok istiom

Far Cry 3 mükemmel bir oyun bana göre. Çok az oyun bana bu kadar bağımlılık yapmıştı. Bir an öne oynamanı tavsiye ederim.

Birde bunu tabikide. Kitabıda çok akılda kalıcıydı.;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7DUCA8wK9Ls[/media]

Cod hayranı olarak burada şunu söyliyeyim bu sene çok kaliteli oyunlar çıktı. Önyargı yerine oynamanı tavsiye ederim.

GÜzel oyunlar cikti elbet. Bende mesela GTA 5'i aldim oynadim. Güzel de oyun. Ama CoD4 promodlive gibi bagimlilik yapan bir oyun daha oynamadim. Kendi adima konusuyorum. (Multiplayer olarak).

SP desen GTA SA. God Of War da her zaman zevk veren bir oyun.

Far Cry 3 mükemmel bir oyun bana göre. Çok az oyun bana bu kadar bağımlılık yapmıştı. Bir an öne oynamanı tavsiye ederim.

Birde bunu tabikide. Kitabıda çok akılda kalıcıydı.;

[media]https://www.youtube.com/watch?v=7DUCA8wK9Ls[/media]

oyun o kadar akıcı ve sarıcaı gelmedi beni pek ama kitabı muhteelen çok iyidir

BioShock Infinite tek kelimeyle mükemmeldi. Biraz da hikaye, kurgu ve atmosfere çok önem vermemden dolayı böyle düşünüyorum sanırım.

Diğerlerini bilmem ama sadece the last of us'ı oynamıştım gerçekten çok iyi oyundu. Karakterler falan fazla içten gelmişti.

Garip gelecek ama Diablo 3'ün PS3 versiyonu. Güzel oyun.

Bir de Telltale'in The Walking Dead'i.

The last of us ve tomb raider çok iyi bence..

1996'dan beri bütün tomb raider ları sektirmeden oynamış birisi olarak bunu çok sevdim..

Bioshock serisi de tamamdır..

duygusal olarak last of us

adrenalin olarak gta v

senaryo kurgu olarak bioshock

akışkanlık olarak batman orgin

far cry falan oynamadım ama çpok istiom

Far cryi oynamaman hata kurgusuyla her yonuyle mukemmel bir oyun turkce yamasi da mevcut

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1. The Last Of Us | Gelmis gecmis en iyi oyunlar arasina cok rahat girer. Benim de 1 numarali oyunum olmayi basardi.

2. Tomb Raider

3. Beyond Two Souls

4. GTA

5. FIFA

Tomb Raider çok iyiydi, Bioshock Infinite özellikle dünyası ve görselliğiyle muazzamdı. GTA V her şeyiyle efsaneye yakışan bir oyundu, GTA IV faciasından sonra çok iyi geldi. The Last of Us ise bana kalırsa PS3'ün en iyi oyunu oldu. Sony bu kadar görkemli bir kapanış yapmasını kesinlikle Naughty Dog'a borçlu. Metro Last Light ise yine atmosferi ile senaryosuyla çok iyi bir oyundu. İlk oyundaki ve kitaptaki istasyon isimlerini okuyana kadar canım çıkardı, neyse ki bu oyunda yoğun şekilde istasyon ismi geçmiyordu ya da ben yavaş yavaş alışmaya başlamış olabilirim. :D

AC4'ü oynayanlar cok iyi diyor, ben oynamadim daha. AC3 faciasindan sonra resmen sogumustum bu oyun serisinden. AC2, Brotherhood, Revelations ve 3'ü cikar cikmaz almistim hemen ama bunu almak icimden gelmedi. Artik PS4 elime gecince oynarim yenisini. INS söylendigi kadar vardir ve bana AC3'ü unutturur.

Ni No Kuni diyorum. Öyle cocukca diyipte gecmeyin, cok derin konulari var. 150 saat oynadim asagi yukari :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=jDQiyD5zotE[/media]

FM dısında oyun oynamıyorum. 2013 icin de FM 2014 derim.

Geri
Üst Alt