2015'teki gibi Olası bir Şampiyonlukta Takımı kimler Taşıyabilir ve kimleri almalıyız?

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1541215603089.webp
Hepinizin üzgün oldugunu biliyorum.Ama böyle dönemleri çokça yaşamış bi taraftar olarak biz öldük biz bittik sendromuna girmek bizlere göre bişey değil.En azından güzel ve zor şampiyonluklar yaşamış bu forum insanına göre değil.Derbi maçtan sonra bazı futbolcularımız kaç maç ceza alır bilmiyorum,zaten kırmızı gören sadece ndiaye.Ama bu maç kenetlenmemiz için,ozan gibi ortaya cıkacak sürpriz futbolcular için de bi milat olmuş olabilir.Belki bunu haftalar sonra görecek ve bu durumdan memnun olacaksınız.

Sizce şu anki takım içinde 2015te sneijder ve muslera haricinde yasin örneginden yola çıkarak kimler taşıyabilir bizi şampiyonluk yolunda,kimleri kullanmalıyız ve devre arası kimleri almalıyız?

O Sezon insan ustu oynayan Sneijder+Muslera vardi

Melo 10 numarayken bu takım bir başka oynuyordu. Sonraki seneler her yeni hamleyle zayıfladı takım.

Abcurrahim albayrac cikup dasiyacakdır
Saka bir yana ben kadroda öyle bir oyuncu göremiyorum sürekli sakatlanan serdar aziz ve fernando, ilk maçlara göre herkes formsuz ama gayet düşüşte olan bir ndiaye..
Eğer olur da rodrigues kendini bulursa geçen seneki gibi,
Emre akbaba ile ikisi güzel katkı yapabilir
Bunun yanı sıra bir de nagatomo ve musleraya güveniyorum
Fark yaratabilecek oyuncularımız zaten fernando, muslera, rodrigues, akbaba, ndiaye ve belki onyekuru var. Belhandadan falan medet ummuyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabii ki biten bisey yok.

Hatta acik soyleyim lige santraforsuz basladigimiz an ben ligde bu kadar iyi konumda olacagimiza 10. Hafta itibari ile hic ihtimal vermezdim.

Ligde 18 takim var santraforu en kotu takim biziz. Yalan diyebilen var mi ? Bu lig tarihi boyunca boyle GS in ligin en kotu santraforuna sahip oldugu bir yil daha var midir?

E hizli stoper Denayer gitti, yerine alinan biri var mi ? O da yok! Ustelik maiconu yolladin evraklari yetismeyince geri dondu ve guvenilmedigini acikca gordukten sonra takimi sabote etti resmen. Serdar aziz son 5 yilda sadece gecen sene sakatlanmadi diye bu yil da sakatlanmayacagi sanildi herhalde?

Simdi ne yazikki sanirim FT , Hasan sas men cezasi alacak. Ndiaye de saglam ceza alir. Isimiz daha da zorlasti cunku daha bjk ve ibb ile oynayacagiz. Devre arasina ne kadar az hasarla girebilirsek o kadar iyi olur.

Sonrasinda yapilacak ilk is ffp icin satis.
1. Feghouli
2. Maicon
3. Belhanda
4. Mariano yollanmali.

Ereni de koyardim ama o rezili kim alir? Sozlesmesinin yenilenmedigini anladigi icin o da serdi iyice intikam aliyor serefsiz.

Listeye Marianoyu koymamin sebebi adam her kritik macta rakibini birakiyor ve gol yediriyor. Hoca da surekli kesiyor onu. Trabzon maci net mariano ve maicon suikasti idi!

Bu 4 yavsak yollandiktan sonra bu takim 2 santrafor , 2 stoper ve bir de sag beke ihtiyaci olacak. Bunlarin 2 si veya 3 ü scout transferi olmali.

karakter alınmalı. Eşek gibi boş yabancı hakkin var çağır abi sneijderi hazırlan de tarih yazacagiz jubileni yapilacaksin de. Yeden kulübemde en azindan sahayabgirerse maçı değiştirir diyecegin adam olur.

Sonra hasanla falan bu isler olmuyor kaldıramıyor bu herifler psikolojiyi 20 yıldır aynı is. Oyuncuykende aynıydılar hoca oldular aynılar.
illa gaz verecek adam istiyorsa psikolojik üstünlük istiyorsan getir yardimci olarak meloyu oraya bak bakalim ne oluyor paratoner gibi herif, yavsak çekici. Psikopatın tanımı.
Hem bir sürü brezilyalın var ne yapıyorsunuz bilader der.
Sonra saglam bir kondisyoner sezon icinde de kondisyon kazanılır. Bazı oyuncular 1-2 ay 60da yorulur ama rakibin canina okumuş olursun. Lan gecen sene tutulamayan garrye bak birde bu seneki ölmüş eşşek, maçlardan çıkarken utanan özgüvenini kaybetmiş herife bak. 2 ayda badou gibi adamı resmen bitirdik adam koşamıyor daha.
Görünen o ki badou 3 hafta falan ceza alacak getir hoca adam gibi çalıştır ya da takıma yukleyin enerji hepi topu 3 maç daha kaybedersin. Sonra zehir gibi takım oluruz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuan öyle bir oyuncu göremiyorum..

Gözlerimi silip tekrar baksam görür gibi oluyorum ama 2 maç oynayıp 5 maç sakat oyuncular ile de bu başarılmaz..

Sampiyonluk artik zor bukadar eksik oyuncudan ve bu kötu performanstan sonra. Artik beklentim gencleri oynatip kazanilmasi ve önumuzdeki senenin planlamasinin yapilmasi

Geri
Üst Alt