2017-2018 Futbol Sezonu Süper Lig Hakem Listesi!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
ALİ PALABIYIK

BÜLENT YILDIRIM

SERKAN TOKAT

YAŞAR KEMAL UĞURLU

MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU

BAHATTİN ŞİMŞEK

ARDA KARDEŞLER

ALİ ŞANSALAN

ÜMİT ÖZTÜRK

ÖZGÜR YANKAYA

SUAT ARSLANBOĞA

CÜNEYT ÇAKIR

FIRAT AYDINUS

HALİS ÖZKAHYA

HÜSEYİN GÖÇEK

METE KALKAVAN

SERKAN ÇINAR

VOLKAN BAYARSLAN

ALPER ULUSOY

HALİL UMUT MELER

KORAY GENÇERLER

BARIŞ ŞİMŞEK

bu listeden bize verilsin diyeceğiniz 1 ya da 2isim var.bikaçını tanımıyorum bile.

Halil Umut Meler burada benim en çok dikkatimi çeken hakem,hata yapsa da art niyetli tetikçi değil izlenimi veriyor.Bunlar dışında Özgür Yankaya ve Suat Arslanboğa'yı tercih ederim,iyi hakemler olduklarını düşünmüyorum ama bize bir yamuklarını hatırlamıyorum,bunlarla genelde kazanıyoruz hakem önplana çıkmadan.

Bülent Yıldırım

Fırat Aydinus

Suat Arslanboga

Halis Ozkahya

Alper Ulusoy beğendiğim hakemler

Yardımcı hakem olarak beğendiklerim

Hakan Yemişken

Serkan Ok

Kemal Yılmaz

Serkan Çimen

Bu sezon hicbir macimizi yönetmemis bir sürü hakem var @Sergen Zeren

MUSTAFA ÖĞRETMENOĞLU
BAHATTİN ŞİMŞEK
ARDA KARDEŞLER
SUAT ARSLANBOĞA
VOLKAN BAYARSLAN
KORAY GENÇERLER

Sezon geneli için Halil Umut Meler, biraz da Fırat Aydınus. Diğerleri tırt. Halil Umut Meler daha kirlenmemiş belli. Maç yönetmeye çalışıyor, gizli ajandası olduğunu düşünmüyorum. Fırat'ın ise tetikçi yardımcısı Aleks'e rağmen daha iyi olduğunu düşünüyorum son yıllarına göre.

halil umut meler sağlam bi gs li hakem abimizdir kendisi hakkında konuşurken dikkatli olursak sevinirim arklar

H.U.M. basta umut vadeden 1 hakemdi ama sonra o da biraz eyyam show yapmaga basladi yine en iyisi tacsiz kral Firat Agabeydir

H.U.M. basta umut vadeden 1 hakemdi ama sonra o da biraz eyyam show yapmaga basladi yine en iyisi tacsiz kral Firat Agabeydir

fırad tarzı 3 hakem daha olsa ülkedeki topçularda hakemlerde taraftarda düzelecek. Tek başına bu tarz işler yapınca tepki alıyor fırad bey.

fırad tarzı 3 hakem daha olsa ülkedeki topçularda hakemlerde taraftarda düzelecek. Tek başına bu tarz işler yapınca tepki alıyor fırad bey.

her oynattigi mac p lig tadinda geciyor tam klas bir hakem gercekten de

Firat aydinus benim de favorimdir

halil umut meleri de kara listeye ekleyin.yavsak cıktı.belhandanın temizce aldıgı toptaki sarı kartı ne kadar köpek oldugunu gösteriyor.vermediği penaltı ise tam bi şerefsizlik.hepinizi üst üste koyup şampiyon olacagız,inşallah.

Geri
Üst Alt