- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Çizelge nerde göremedim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat mecbur kaldı adam 1 sene sözleşmeyi imzaladı biz teklifte bulunmadık ki?36 olacaklar seneye bayern posasını çıkarana kadar tutar ikisinide
Tek düzen hesabıÇizelge nerde göremedim ?
Football Manager oynamak ayıp mıUlan camia'dan duyumlar vericek diye geldi, football manager oyniyan sahsiyet diye cikti.
Üstat hürmetler geçen avatarını sormuştum kim bu renktaş?Football Manager oynamak ayıp mı
La casa de papel berlinÜstat hürmetler geçen avatarını sormuştum kim bu renktaş?Football Manager oynamak ayıp mı
O nedir renktaş?La case de papel berlin
Dizi:La casa de papelO nedir renktaş?La case de papel berlin
Valla renktaş televizyon izlemeyeli çok oldu...Cehaletime verin artık...Dizi:La case de papel
Karakter Adı:Berlin
Bal gibi kurulur.Takım bu sene yeni kuruldu ve şampiyon olacağız.Yeniden daha iyisini kurup yine şampiyon oluruz. Ayrıca taliplileri varsa göndeinsin dedim.Hoca da anında gönderir.Taliplisi yoksa kovacak değiliz.İyi bir 8 numara ve yedeklerle TR ligi için yeterli.takım yeniden kurulmaz kardeşim gomis feghouli belhanda gitmez mental sorunları var doğru ama kötü topçu değil hiçbiri
Aynen yahu.Kaç kez yazdım.Bir de daha önce denenmiş ve 5de 1 oranında başarılı olunmuş.Hatta kaleci de sayılırsa 5de 2.14 düşmez rahat ol sen zaten 14 de yetmiyor.
Bizim yapmamız gereken afrikalı topçu devşirmek tek çıkar yol bu hem maddi olarak hemde şu sınır saçmalığında arka kapıdan dolaşmak olur.
La casa del Papal dizisindeki 'Berlin' Oyuncu.O nedir renktaş?La case de papel berlin
Öğrendim sayenizde renktaş...La casa del Papal dizisindeki 'Berlin' Oyuncu.
Pedro Alonso gercek ismi dır.