Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese ayri ayri tesekkur ediyorum. Iyi ki varsiniz, iyi ki forum var, iyi ki bu guzel foruma katki saglama firsatini buldum.
Yeri gelmisken de bikac sey soylemek isterim.
7.5 sene once uye oldum, 18 yasimda. Asagi yukari son 2 sene haric uye oldugum gunden beri GSC hayatimin onemli bi parcasi oldu. Eskisi gibi aktif olmasam da her gun ilk girdigim site burasi hala, yazilanlari hala takip ediyorum. Burada buyudum bi nevi. Hicbirini gorme sansini bulamasam da cok sevdigim insanlar tanidim, arkadas edindim. Bu yuzden bu ortamin bana ve forumu takip eden herkese sunulmasinda emegi olan herkese tesekkur ederim. Burayi guzellestiren herkese de oyle.
Tamamiyle hatirlamasam da genel olarak hatirliyorum. Guzel bi gundu ve biraz da donum noktasiydi benim icin. Modluktan once baya bi ciddiydim, biraz da aksi/huysuz. Modluktan bi sure sonra daha rahat davranmaya basladim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.