2020 Yazında Serbest Kalacak Yerli Futbolcular

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Kale: Arda Akbulut, Erce Kardesler, Altay Bayindir, Serkan Kirintili, Mert Günok, Sinan Bolat, Muhammed Sengezer, Okan Kocuk
Defans: Caner Osmanpasa, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Nazim Sangare, Hasan Ali Kaldirim
Orta Saha: Hakan Özmert, Mehmet Ekici, Taylan Antalyali, Musa Cagiran, Görkem Saglam, Erhun Oztumer Aytac Kara, Abdulkadir Parmak, Nuri Sahin, Deniz Türüc, Emre Kilinc
Forvet: Burak Yilmaz, Mevlüt Erdinc, Ogulcan Caglayan

Deniz, kulübünde mutlu olduğunu söylemiş; kalmayı asla düşünmediğini söylüyordu daha önce. Bu işin olmayacağı söylendi herhalde, isabet olmuş...

Lütfen ergenligime verin, ama bundan yillar yillar once Nuri Sahinden beklentilerim cok buyuktu. Ozamanlar Dortmunddan Feyenoord takimina transfer olmustu ve arkadaşlarla ilk antrenmanina gitmistik. Bircok Hollandalı taraftar Turk bayraklariyla gelmisti ozaman antrenmana. Sonrasindada bir cikis yakaladi aslinda. Real e falan gitti. Ama bizim kafamizda bir sorun var sanki, hic uzun soluklu en ust seviyelerde kalamiyoruz. Tamam 'ben oldum' diyip hemen yatışa geçiyor oyuncularimiz galiba

Lütfen ergenligime verin, ama bundan yillar yillar once Nuri Sahinden beklentilerim cok buyuktu. Ozamanlar Dortmunddan Feyenoord takimina transfer olmustu ve arkadaşlarla ilk antrenmanina gitmistik. Bircok Hollandalı taraftar Turk bayraklariyla gelmisti ozaman antrenmana. Sonrasindada bir cikis yakaladi aslinda. Real e falan gitti. Ama bizim kafamizda bir sorun var sanki, hic uzun soluklu en ust seviyelerde kalamiyoruz. Tamam 'ben oldum' diyip hemen yatışa geçiyor oyuncularimiz galiba
Nuri karakter olarak öyle biri değil ki. Sanmıyorum.

Real'e gitmeden önce ağır bir sakatlık geçirdi, o sakatlıktan sonra zaman zaman iyi oynasa da eski haline ve daha doğrusu potansiyeline tam olarak yaklaşamadı.

Adam daha aktif olarak futbola devam etmesine rağmen eğitim görüyor(du) üniversite de falan geleceği düşünerek, hatta daha yeni akademi kurdu. Nuri yi diğer klasik yatışa geçenlerle bir tutmak doğru olmaz bence.

sent via GSC

Nuri karakter olarak öyle biri değil ki. Sanmıyorum.

Real'e gitmeden önce ağır bir sakatlık geçirdi, o sakatlıktan sonra zaman zaman iyi oynasa da eski haline ve daha doğrusu potansiyeline tam olarak yaklaşamadı.

Adam daha aktif olarak futbola devam etmesine rağmen eğitim görüyor(du) üniversite de falan geleceği düşünerek, hatta daha yeni akademi kurdu. Nuri yi diğer klasik yatışa geçenlerle bir tutmak doğru olmaz bence.

sent via GSC

Hakli olabilirsin ustat. Buna inanmak isterim. Nuriyi Almanya gecmisi sebebiyle sen daha iyi tanirsin tabi. Pek te oyle standard vurdumduymaz hovarda tip de degil. Aile erkegi izlemi veriyordu. Antrenman ortası namaza gittiğini hatırlar gibiyim. Ama buyuk potansiyeldi. Severim kendisini

Hakli olabilirsin ustat. Buna inanmak isterim. Nuriyi Almanya gecmisi sebebiyle sen daha iyi tanirsin tabi. Pek te oyle standard vurdumduymaz hovarda tip de degil. Aile erkegi izlemi veriyordu. Antrenman ortası namaza gittiğini hatırlar gibiyim. Ama buyuk potansiyeldi. Severim kendisini
Ben de severim kendisini karakterli adamdır ve Türk futbolunun gelişimi adına bir ümit teşkil edebilir önümüzdeki senelerde.

Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk

Nuri adamdir,egitimli birisi ,harvarddan videolu ders alan bir abimiz

Nuri adamdir,egitimli birisi ,harvarddan videolu ders alan bir abimiz

D-yk7dkW4AAcFzS.jpg:large

Geri
Üst Alt