Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 48.291
- 26.828
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki yapmasaydık patlama ihtimalimiz daha fazla olabilirdi, bazen bilinmeze doğru gitmek gerekiyor.Sampiyon kadroyu bu kadar kurcalamak ve sezpn ortasinda boyle radikal bir sistem degisikligi yapmak bi tarafimizda patlayacak.
Sistem degistirmek hele oturtmakmomkadar kolay mi? Ne yaptigini da bilmiyo ki. Yeni bir hoca yeni bir baslangic dersin, yeni bir heyecan dersin belki ama bu zevzekle cok zor. Tarih ornekleriyle dolu. Hem idari hem teknik yonetim iki sene sampiyon olmus kadroyu fiziki anlamda diri ve duygusal anlamda motive tutsalar boyle abukluklara gerek kalmazdi. Ama adam sarlatan gibi goz boyamaktan baska bi sey yapmiyor. Istikrar diyordum, kalsin diyordum da ben de vazgectim. 30 milyon avrupadan kaybettik, 30 milyon da transfer kaziklarindan kaybetcez. Ama Okan'in kalbi kirilmasin. Olur. Az ustte ki mesajim duruyor. Olmadik yerde olmadik isler yapiyor. Neyse, ben sacmalayayim da Galatasaray 'im sampiyon olsun.Sanki yapmasaydık patlama ihtimalimiz daha fazla olabilirdi, bazen bilinmeze doğru gitmek gerekiyor.
------------------Muslera----------------
-------Davinson--Nelsson---Jacobs-----
---------Kaan--------Abdülkerim-------
Barış-------------------------------Yunus
---------Sara------------Icardi-----------
-----------------Osimhen----------------
Guardiola style
Ekli dosyayı görüntüle 263657