Takımın daha dengeli hale gelmesini sağlayarak oyundaki defoları gidermek için iki pragmatik seçenek görüyorum;

1. Nelsson' u savunmanın merkezine 'sigorta' olarak konuşlandırıp merkezdeki Torreira-Sara vs ikiliyi rahatlatmak ve kanat oyuncularının hücum etkinliğini artırmak. 3-4-3 / 3-4-2-1 yani,

2. Orta sahayı Kaan veya Berkan ile üçlemek ve benzer şekilde takım boyunu kısaltmak.

Sezonu bu yoğunlukta götürmesi mümkün olmayan Mertens' den vazgeçmek veya hamle oyuncusu olarak kullanmak gerekiyor bunlar için.

3. Seçenek olarak çift forvet oynamak da var ki o durumda 3-5-2 ye geçmek zaruridir. Başta forvet oyuncularımız olmak üzere, bu kadro 4-4-2 ye uygun değil.

Benim tercihim 1. si olurdu ama Hoca tercih edecek gibi görünmüyor.

Çok kasıyorsunuz topu Atacan ileri gol olacak
Rakibi iyi karşılayacan yemicen
Yersen bir daha atacan

Ligin ikinci yarisi cok zor deplasmanlar var. AL'nde kesinlikle son 16'ya direkt kalmaliyiz.

Üç stoper
İki orta saha
İki kanat bek
Üç hücumcu

Frankowskiyi de geldi sayıp kadro derinliğini analiz edecek olursak:

Kaleci: Muslera, Günay
Sağ bek: Frankowski, Jelert, Sallai, Kaan
Sol bek: Jakobs, Jelert, Berkan
Stoper: Davinson, Abdülkerim, Cuesta, Kaan, Metehan
Sağ kanat bek: Frankowski, Barış, Jelert, Sallai
Sol kanat bek: Barış, Frankowski, Yunus, Berkan
Orta saha: Sara, Lemina, Torreira, Kerem, Berkan, Kaan
Sağ kanat: Yunus, Sallai, Barış, Frankowski
Sol kanat: Barış, Yunus, Sallai, Frankowski
10 No / Forvet Arkası: Sara, Mertens, Yunus, Ahmed
Santrafor: Osimhen, Morata, Ahmed, Mertens

Yeterli kadro derinliğini sağlamış olduğumuzu düşünsem de stoperde nitelik eksikliği göze çarpıyor.

Tabi Allah muhafaza 4lü savunmada da bekler güven vermiyor.

Üç stoper
İki orta saha
İki kanat bek
Üç hücumcu
Günay
Kaan Davinson Cuesta
Frankowski Lemina Sara Jakobs
Barış Morata
Osimhen

Muslera
Metehan Abdülkerim Berkan
Sallai Torreira Demirbay Jelert
Yunus Mertens
Ahmed​

Herhalde gencolara sıra gelmeyeceği için onların kiralanması daha doğru olur
Aslında elde bir kontenjan daha kalıyor Icardi'nin kaydedilmediği ve Yusuf'un kiralandığı senaryoda
O kontenjanı sol stoper için değerlendirmek çok mantıklı olurdu ama sanmıyom böyle bi şeyin olacağını

Frankowskiyi de geldi sayıp kadro derinliğini analiz edecek olursak:

Kaleci: Muslera, Günay
Sağ bek: Frankowski, Jelert, Sallai, Kaan
Sol bek: Jakobs, Jelert, Berkan
Stoper: Davinson, Abdülkerim, Cuesta, Kaan, Metehan
Sağ kanat bek: Frankowski, Barış, Jelert, Sallai
Sol kanat bek: Barış, Frankowski, Yunus, Berkan
Orta saha: Sara, Lemina, Torreira, Kerem, Berkan, Kaan
Sağ kanat: Yunus, Sallai, Barış, Frankowski
Sol kanat: Barış, Yunus, Sallai, Frankowski
10 No / Forvet Arkası: Sara, Mertens, Yunus, Ahmed
Santrafor: Osimhen, Morata, Ahmed, Mertens

Yeterli kadro derinliğini sağlamış olduğumuzu düşünsem de stoperde nitelik eksikliği göze çarpıyor.

Tabi Allah muhafaza 4lü savunmada da bekler güven vermiyor.
Eren de geldi buraya.

Sol ayaklı bi stoper gelseydi gözü kapalı 3-5-2 oynatırdı hoca sezon sonuna kadar.

Ligin ilk yarisi bitene kadar hucum hattimiz gayet iyi anlasiyordu. Gol kaciriyorduk ama pozisyona giriyorduk. Simdi bir duraganlik soz konusu. Sara, Mertens ve Yunus'un Baris ve Osi ile kurdugu baglantilar ya rskipler tarafindan ya da kendi formsuzlugumuz yuzunden bozuldu. Okan'in da hic bir sekilde mudahale etmemesi sinir bozucu gercekten. Bizim gordugumuz her seyi kendisinin saha kenarinda gormuyor olmasi bana Amerikan Futbolundaki gibi maci yukaridan izleyen koordinatorlerin gerekliligini dusunduruyor.

Ligin ilk yarisi bitene kadar hucum hattimiz gayet iyi anlasiyordu. Gol kaciriyorduk ama pozisyona giriyorduk. Simdi bir duraganlik soz konusu. Sara, Mertens ve Yunus'un Baris ve Osi ile kurdugu baglantilar ya rskipler tarafindan ya da kendi formsuzlugumuz yuzunden bozuldu. Okan'in da hic bir sekilde mudahale etmemesi sinir bozucu gercekten. Bizim gordugumuz her seyi kendisinin saha kenarinda gormuyor olmasi bana Amerikan Futbolundaki gibi maci yukaridan izleyen koordinatorlerin gerekliligini dusunduruyor.
Sara oyunu kuruyordu şimdi aşırı formsuz
Osimhen kendinde değil ofsayttan çıkamıyor
Barış her mevkide haftada 10 maç oynamaktan yorgun düştü(haklı olarak)
Yunus desek nerede olduğu belli değil
Bir umut Morata dedik ilk maçta sakat
Lemina oynatılır mı belli değil

Kısaca bizim sistem patladı, hocanın çözüm bulacağından çok ümitli değilim çünkü daha kırmızı kart göreceği banko adamı oyundan almayan ve geçen seneki elenme senaryosunu tekrar aynı isimle aynı şartlarda göz göre göre yaşayan birinin bu sorunları çözebileceğini düşünmüyorum. Ha şampiyon olur muyuz öyle veya böyle bireysel çabalarla taraftarla bir şekilde yine oluruz.

Sara oyunu kuruyordu şimdi aşırı formsuz
Osimhen kendinde değil ofsayttan çıkamıyor
Barış her mevkide haftada 10 maç oynamaktan yorgun düştü(haklı olarak)
Yunus desek nerede olduğu belli değil
Bir umut Morata dedik ilk maçta sakat
Lemina oynatılır mı belli değil

Kısaca bizim sistem patladı, hocanın çözüm bulacağından çok ümitli değilim çünkü daha kırmızı kart göreceği banko adamı oyundan almayan ve geçen seneki elenme senaryosunu tekrar aynı isimle aynı şartlarda göz göre göre yaşayan birinin bu sorunları çözebileceğini düşünmüyorum. Ha şampiyon olur muyuz öyle veya böyle bireysel çabalarla taraftarla bir şekilde yine oluruz.
Dedigin gibi bunlara cozum bulmasi gereken hocan ancak kimler akredite onla ilgilensin

Beğenmiyorsan city madrid fln tut rtaş
12 kişi mi oynayacağız
Haklisin hocalarin hocasina saygisizlik ettim. Ben surdan cektirip gideyim.

1000007630.webp

Geri
Üst Alt