- 27 Ocak 2010
- 132.338
- 97.388
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerek yok.Bu turnuvanın formatı değişmeli bence. konferans ligi şampiyonu ile avrupa ligi şampiyonu yarı final oynamalı, kazanan şampiyonlar ligi şampiyonu ile final oynamalı.
Bu turnuvanın formatı değişmeli bence. konferans ligi şampiyonu ile avrupa ligi şampiyonu yarı final oynamalı, kazanan şampiyonlar ligi şampiyonu ile final oynamalı.
Köyferans kapatılmalıBu turnuvanın formatı değişmeli bence. konferans ligi şampiyonu ile avrupa ligi şampiyonu yarı final oynamalı, kazanan şampiyonlar ligi şampiyonu ile final oynamalı.
fb tarihinden büyük görsel
Kadroda olmayacakmıs diye şeyler duymustum yaw benDonnaruma oynayacak heralde? Son bir kupa alayim oyle kacayim mi demistir
Oyle olmali bir noktada tabide , chevalieri resmi aciklamadilar doye biliyorum daha. Zaten o cikmazKadroda olmayacakmıs diye şeyler duymustum yaw ben
Bilemedim heis, oynar belki de hiç anlamadım süreci bunlarınOyle olmali bir noktada tabide , chevalieri resmi aciklamadilar doye biliyorum daha. Zaten o cikmaz
Su rus arkadas mi kalede olacak?