- 13 Şubat 2009
- 27.723
- 25.204
- 3.468
Premiwr ligde yan toplarsan güreş olur, yine de faul verilmez. Şu faulün özellikle rakip İngiltereyken verilmesi komedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi itiyor yav futbol temas oyunu o hafif itmeyle düşer mi o. Her kornerde olan basit itiş kakışlardan biri.Adamı itiyor sonra topa kafa vuruyor yav. Başkası vursa eyvallah da haaland vurduğu için faul oldu işte avantaj oluşturdu kendine
Spikerin anlattığı öyleydi demek o da doğru göremediHayır top oyunda değilken ittiği için korner tekrar edildi. Spiker anlamadı
Premier lig iptal ediliyor mu bu kahpe ingilz
Bence de faul doğru karar. Adam faul aldıysa bile doğru zamanlama şekliyle almış yani.Şaka mısınız abi adamı itiyor hala neyin tartışması. İkili mücadele değil bişe değil iki eliyle ileri doğru şarj uyguluyor herif.
Hafif temas mı? Ya abi sizde bokunu çıkartıyorsunuz. Bildiğin iki eliyle itiyor adamı öyle hafifte felan değil hatta var değil hakem görmesi lazımdıRakip her korner attığında hafif teması al yere atla güzel taktik. Fb'den gördüler zannımca
İngiltere’de olsa verirlerdi canım Arsenal ne goller attı kaleciyi indiriyorlardı bildiğin. Benim anlayışıma göre bu faul. Zaten İngiltere’de de bu Arsenal yüzünden değişecek sanırım.Net faul, iki eliyle hayvan gibi itiyor, faul ve korner tekrarı çok net doğru karar. İngiltere liginde olsa büyük ihtimal veriilirdi. Aşırı net çünkü. Yani hava toplarında bir sürü itiş kakış olurken hakemlerin canı isteyince bir tanesine faul veya penaltı çalmasına karşı biri olarak bence buna çalınması son derece doğruydu. Hiç öyle etkisiz, hafif, sınırlı bir itme değil, hayvan gibi tüm gücüyle itmiş...
İngiltere'yi sevmeyen ve bu maçta Norveç'i destekleyen biri olarak yazıyorum.
Biraz omuzdan uygulasa faul vermezdi zaten herifin kollar tamamen açılmış ittirmiş vermeyecekse bile pozisyon beni gel incele bak diye bağırıyor resmen. Biraz vücudu koysa hiç bişey olmazmış gibi duruyor.Bence de faul doğru karar. Adam faul aldıysa bile doğru zamanlama şekliyle almış yani.
Herif bariz atlıyor. Gerçekten itilen adam öyle yeşilçam figuranı gibi atlamazHafif temas mı? Ya abi sizde bokunu çıkartıyorsunuz. Bildiğin iki eliyle itiyor adamı öyle hafifte felan değil hatta var değil hakem görmesi lazımdı