2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1

Çok Zor bir maç olacak. Arjantin oyunu kaosa sürükleyip İspanya'yi olağan kemikleşmiş oyununun dışına çıkarmaya çalışacak eğer bunda başarılı olursa Arjantin alır maçı.

SANIRIM İLAHİ VE İLAHİMESSİ BİR MAÇ OLACAK, 1-2 DİYELİM. ALLAH KERİMDİR, GİDELİM.

Ulan 3.5 sene oldu hala kolo muaniye sövüyorum o golü kaçırmasaydın.

%60 ispanya %40 arjantin diyorum. Messi olmasa %85 ispanya %15 arjantin falan olurdu, daha doğrusu messi olmasa arjantin burda olmazdı

Normal şartlarda fransa maçındaki oyunumuzla rahat kazanırız derdim, ama arjantin şartlar ne olursa olsun hiç pes etmeyen çok hırslı bir takım + messi gibi bir sihirbaza sahipler.. o yüzden şanslar eşit diyorum..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar Can. 1982 Dunya Kupasi Italya-Almanya arasinda idi. Evimizde televizyon yoktu izleyemedim. Ilk izledigim Dunya Kupasi 1986 yilindaydi. Maradona'ya hasta olan kusaktaydim. Bildigin gibi daha Galatasaray sampiyonlugu falan gormuslugumuz yoktu o kusagin cocuklari olarak. O yuzden Maradona'nin Arjantin ile kupayi kaldirmasi benim bunyede acaip bir sevinc yaratmisti. Alismamiz ya sevinmeye Galatasaray'lilar olarak. Ispanya'yi severim renklerinden dolayi ama Arjantin'i daha cok severim bana futbolda zafer duygusunu ilk yasatan takim olduklari icin (Galatasaray basket takimini ayri tutuyorum).

Herneyse. Ayni kusagin cocuguyuz diye anliyorum eski yazilarindan. O yuzden ikimizden birisi mutlu olacak. Arjantin kaybetse bile sari kirmizi bir takima kaybetmis olacak o yuzden uzuntum bir nebze hafifleyecek. :)

Normal şartlarda fransa maçındaki oyunumuzla rahat kazanırız derdim, ama arjantin şartlar ne olursa olsun hiç pes etmeyen çok hırslı bir takım + messi gibi bir sihirbaza sahipler.. o yüzden şanslar eşit diyorum..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar Can. 1982 Dunya Kupasi Italya-Almanya arasinda idi. Evimizde televizyon yoktu izleyemedim. Ilk izledigim Dunya Kupasi 1986 yilindaydi. Maradona'ya hasta olan kusaktaydim. Bildigin gibi daha Galatasaray sampiyonlugu falan gormuslugumuz yoktu o kusagin cocuklari olarak. O yuzden Maradona'nin Arjantin ile kupayi kaldirmasi benim bunyede acaip bir sevinc yaratmisti. Alismamiz ya sevinmeye Galatasaray'lilar olarak. Ispanya'yi severim renklerinden dolayi ama Arjantin'i daha cok severim bana futbolda zafer duygusunu ilk yasatan takim olduklari icin (Galatasaray basket takimini ayri tutuyorum).

Herneyse. Ayni kusagin cocuguyuz diye anliyorum eski yazilarindan. O yuzden ikimizden birisi mutlu olacak. Arjantin kaybetse bile sari kirmizi bir takima kaybetmis olacak o yuzden uzuntum bir nebze hafifleyecek. :)

Top gun reyiz çıktı. Soccer yerine football demesine artı puan

İran stada bir saldırı düzenler diye bekleyenler derneği 🖥

Tom Cruise gelmiş

Sirf renkleri icin bile Ispanya nin kazanmasini istiyorum..

Ne yapayim yalan mi soyleyeyim..

😌

Bu Amerikalılar kadar aptal bir topluluk az bulunur. Yaptıkları şova bak geri zekalıların

hayatinda hic top görmemis tüm insanlari cikarmislar sahaya

Çok güzel bir kupa gerçekten ya forvette Barış Alper oynasa belki biz alabilirdik

dünyanın en iyi alt yapısını kur
dna'nda yoksa yoktur

istersen 6 aylıkken vermeye başlayalım eğitimi bizim milli takımın bir dünya kupasında şuraya çıkması imkansız.

futbola hastayız ama futbol bizi o kadar sevmiyor

Geri
Üst Alt