CANLI 2026 DK Yarı Final | Fransa 0-2 İspanya | 2.Y | 14 Temmuz | TRT 1

bu maçın sonucu ne olur bilmiyorum ama ilk 45 dk bana prime barça vs herhangi büyük bir takım maçını hatırlattı

her sene bazı takımlar şöyle süper böyle inanılmaz denilirdi taa ki Barça ile eşleşene kadar.

Bi de şimdi şu İspanya'da Messi olduğunu düşünün.

Ne bela takımdı ya Barça

Karsisinda İsviçre cukulatasi Mısır koçanı yok. İspanya var Fransa'ya neler yapıyorlar Arjantin cacık Messi sayesinde geldiler buraya

abi hayatımda senin kadar her şeye 2+2=4 gözüyle bakan birini görmedim, yani hayat bu kadar lineer ilerleyen bir şey değil ki

final maçı bile başlı başına bambaşka bir olay

fransa başka bi oyun oynuyor, arjantin bambaşka vs

cucurella agzini kapatarak bisey soyledi atilmasi lazim

Afrikaspor'a şok şok şok.

İki takım da büyük sabırla oynadı. Maçta penaltı pozisyonu dışında hata yok. Digne boşa sallamasa ayağnı eşitlik bozulmayacaktı.

İspanya iyi hazırlanmış maça kafa olarak.

Fransa'da bir değişiklik gerekiyor + daha ofansif oyunu düşünmeli

Williams gibi kanat oyuncusu var oynatmıyor ote tarafta doue varken barcola oynuyor

Fransa'nin sinirlerini bozdu ilk yarida Ispanya. Oyle kucuk takimlara oynadigin gibi oynayamazsin sevgili Fransa. Bu adamlar boyle saskina cevirir seni.
Bakalim taktiksel degisiklige gidecekler mi? Cunku su an oynadiklari oyun ise yaramiyor.

abi hayatımda senin kadar her şeye 2+2=4 gözüyle bakan birini görmedim, yani hayat bu kadar lineer ilerleyen bir şey değil ki

final maçı bile başlı başına bambaşka bir olay

fransa başka bi oyun oynuyor, arjantin bambaşka vs
Nedim seni ispanyolluga çağırıyorum

Ormandan hakem bulup getiriyorlar ama tek bir Türk hakem yok.
Yasin Kol bu maçtaki hakemi top diye oynar.

Maç öncesi ispanyanın fransaya karşı psikolojik üstünlüğünü özellikle vurgulamıştık. Nitekim ilk devre boyunca bunu çok net olarakta hissettirdi ispanya.. son 5 dk hariç oyuna tamamen hükmeden taraftık.
2. yarıda nico, merino, pedri gibi hamlelerde geleblir daha, de la fuente'nin bu konuda eli çok kuvvetli..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 maç yapsalar fransa 1 tane zor yener. İspanya tam onların ayarını bozacak futbolu oynayan takım

Rabiot out
Müslüman Kone in

Geri
Üst Alt