24 eylül 2013

Burak Keskin

10 Numara!
galatasaray değerleri kisvesi altında galatasaray değerlerinin hiçe sayıldığı, birçok galatasaraylıyı derinden üzen, ünal aysal'ın yaptığı bir çok doğruyu götüren tek bir yanlışın yapıldığı gündür.

Provoke etmeye çalışıyorsun insanları.

*Ben bu konunun aynısını açıp Terim'den kurtulduğumuz gün diye değiştiriyim mi içeriği?

Galatasaray'ın gerçekten bir dünya kulübü olma yolunda ilerlediğinin, hedefinin bu olduğunun görülmesi açısından irdelenmesi gereken bir tarihtir.

Aynı zamanda Ünal Aysal'ın "Galatasaray'ın efsane başkanı" ünvanını hak etmek için çok temel adımlar attığı bir tarihtir.

Galatasaray'ın gerçekten bir dünya kulübü olma yolunda ilerlediğinin, hedefinin bu olduğunun görülmesi açısından irdelenmesi gereken bir tarihtir.

Aynı zamanda Ünal Aysal'ın "Galatasaray'ın efsane başkanı" ünvanını hak etmek için çok temel adımlar attığı bir tarihtir.

Bu Antu'da bir konu vardı '01/10/2012 bu tarih milattır. Bu tarih Fenerbahçe´de uyuşuk futbol döneminin sona erdiği tarihtir' diye.

Bu konunda sonu oraya gidecek o yüzden kilitlemeyin 9-10 ay sonra bu arkadaşla her türlü dalga geçecek insanlar.

sözlük formatından bi haber olan kişilerin altına post atmaması gereken başlıktır.

(ikili sataşmalara girmeme, alıntı yapmama, küçük harflerle yazmaaaa derken başlıkta büyük harf kulanmışım :))

24 Eylül 2013 başlığı bu olayı 3 Temmuz 2011 ile benzer kılma çabasıdır. Terim'i çok seven birisi olarak söylüyorum bunu... Olayın sonucunun hayırlı mı hayırsız mı olacağını şu anda kimse bilemez.

13 yil once Hagi sayesinde hasbelkader basarili olmasi sebebiyle ekibimizde 2 kez daha firsat bulan ve bu firsatlardan birinde kulubu iflasin esigine getirip 7. yapan, ikincisinde de sike isinden geride kalmis rakiplerimizi tam anlamiyla ekarte edip dunya kulubu olacakken egosu sebebiyle basimiza milli takim sacmaligini cikaran adanali sosyopattan buyuk baskan unal aysalin zekice hamleleri sonucu ebediyen kurtuldugumuz hayirli oglu hayirli bir gundur

Galatasaray'ın iki senelik yükselişinin ardından girdiği duraklama döneminden çıkmak için verilmiş doğru bir kararın uygulandığı gündür. Bu tarihten sonra yapılması gereken medyayla muhatap olmayıp sadece işini yapacak bir teknik direktör ve dünya futbolundan bihaber olmayan bir sportif direktör ile yola devam etmektir.

26 Eylül 2013

Burak Tuğcu adlı sözde GS'lı kişisinin nezih ve tamamen Aslolan GALATASARAY mantığıyla ilerleyen bir forumu karıştırmaya ve provoke etmeye çalışmasıyla anılacak bir gündür.

Zamana bırakmamız kim haklı kim haksız yakında görülecek dediğim konudur. Bir yandan Aysal başkan akıllı bir adamdır vardır bir bildiği dediğim, bir yandan Fatih hoca haklı dediğim konudur o yüzden zamana bırakmak gerek herşeyi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeter ya sıktınız artık dedirten başlığın açıldığı gündür

Son derece masumane açtığım, hiç bir provakasyonun olmadığı, amacının sadece tarihe bir mıh koymak olduğu konular hakkında suçlandığım günün 2 gün öncesidir.

Ayrıca Galatasaray'ın hisselerinin artarken, hislerinin azaldığını anladığım gündür.

24 Eylül 2013 - Demirören'in kader arkadaşının gittiği gün.

Olaya farklı bir bakış açısı. Bakın yukardakini ben demedim, bizzat Tüpçü söyledi

Ünal Aysal'ın yaptığı doğruydu ama şekli yanlıştı.Sonuçta Galatasaray'da onlarca kupa kazanan bir hocayla yollarını ayırıyorsun.Böyle olmaz karşılıklı konuşup yollarımızı ayırmalıydı.

2 yıldır sorun nedir bilmeyen kulüpte sorun yaratılan gündür

Hiç yoktan tarihe Galatasaray tarihinde ki en büyük 2-3 vefasızlıktan birinin yapıldığı, birilerinin zil takıp oynarken bazı kesimin ise hoca ile birlikte ağladığı gün olarak tarihe geçmiştir.

Günün bir başka tarihi önemi Galatasaray taraftarının son 2 sezondan sonra bir daha asla eskisi olmayacak şekilde bölünüşü, en az 2 yıllık mezenin spor programlarına verilişi, hocanın stada gelip elini her kalbine götürdüğünde içi sızlayan taraftarların olacağı, hocanın kendisinin değil etrafındaki insanlar tarafından bundan sonra daha büyük saldırının medya aracılığı ile Aysal gidene kadar başlatılan savaşın, Aysal gitme kararı alana kadar her geçen gün kulübü yıpratmaya başladığı gün olarak tarihe geçmesidir ayrıca.

Bunun bir benzeri yıpranma ise başkan Aysal'ın yıprandım, yoruldum , çok eleştiri var ben bunları hak etmiyorum gerekçesi ile en geç 1 yıl içinde kulübü olağanüstü kongreye götürme kararı aldığında BİZZAT BUGÜN BU KARARA SEVİNENLER TARAFINDAN

başlayacak süreçtir.

Gonderilis sekli acisindan unal baskanin cvsine kara birgun olarak eklenecektir sezon sonu sampiyon olup olmamamiz hic onemli degil

Tapatalk mesajidir

Geri
Üst Alt