24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!

Cenk Yelkenci

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
"Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir." M.Kemal Atatürk

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, bugünlere gelmemizde emekleri olan tüm fedakar öğretmenlerimizin gününü kutlar kutsal görevlerinde başarılar dileriz.

Gscimbom.com Yönetimi

halk_bir_gecede_cahillesti_h341.jpg

Teşekkürler. :)

Öğretmeni halkın önüne atan, mesleğini hakir gören ve ne yazık ki belkide kötü öğretmenlerin eseri olan sözde dindar şarlatanların takiyye günü gelmiş. Süslü sözlerle öğretmenliğin önemini anlatsınlar da dinleyelim :)

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

-Tapatalk-

tüm öğretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun.pkk nın katlettiği öğretmenlerimi rahmetle anıyoruz.ruhları şad olsun.

Ogrt. Gununu sevmemm

Yuzde doksani belese para kazaniyor..

Devlette daya sirtini ohhh kimse sizleri sevmiyor...

Alt yapilardaki genel sorunn bu ogrt..lerr iyi yetisitiremiyor saygi terbiye veremiyorlarr sinifi gecir yolllaaa ohh

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Atamalara bakıldığında çoğu bencil davranıyor, hep bana hep bana zihniyeti egemen, diğer kadrolardan çalmayı alışkanlık haline getirdiler...Çalışma saatleri, alınan ücretler ve tatiller düşünüldüğünde diğer memurlara oranla hakikaten durumları iyi olsa da hiç memnun olmuyorlar.Öğretmenler günü bana geçmişteki öğretmenler bakımından anlam ifade ediyor maalesef, doğruya doğru...İşini iyi yapanları ayrı tutsam da öğretmenlere genel manada artık eskisi kadar pozitif bakılmadığı bir gerçek...

Öğretmenler gününde istediğim en anlamlı şey mesleğimin kaybolan itibarının geri verilmesi, her sabah uyandığımda doğuda çalışan bir meslektaşımın terör örgütünce kaçırılmaması, bundan sonra öğretmenlere şiddet gösteren veli ve öğrencilerin haberlerini okumamak, ve her 24 Kasımda olduğu gibi yalan dolan öğretmenlere müjde haberlerini artık duymamak.

Araştırma Görevlisiyim. Eşim öğretmen. Hafta sonu kursunda 1 hafta rahatsızlığı dolayısıyla yerine derse girdim 8 saat.

Öğretmenlik kolay ve hakettiklerinden çok alıyor diyenler sadece ama sadece o 8 saati görseler ne kadar büyük hadsizlik ve haksızlık ettiklerini anlayabilirler. Haftada 30 saat ders, bir uzman yardımcısının 40 saatinden iki kat daha yorucu. RTÜK vb. devlet kurumlarında 3'er, 4'er ay stajlar yaptım. Kimse kusura bakmasın. Öğretmenlere 4-5'de verseler az. Sınıf geçirme mevzusuna gelince. Hiç bir öğretmen geçirmek istemez haketmeyeni. Ama sistem geçirmeye zorluyor. Öğretmenler toplum tarafından değersizleştirildiğinde, öğrenci de öyle görüyor. Bugün öğretmenlere kolay para kazanıyor diyenleri milletin bütün manyaklarıyla haftada 30-40 saat bağıra çağıra uğraşmalarını salık veririm.

Öğretmen hakkı ödenmez.

Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.

Onlara daha güzel ve kıymetlerinin bilindiği gelecek diliyorum.

Atamalara bakıldığında çoğu bencil davranıyor, hep bana hep bana zihniyeti egemen, diğer kadrolardan çalmayı alışkanlık haline getirdiler...Çalışma saatleri, alınan ücretler ve tatiller düşünüldüğünde diğer memurlara oranla hakikaten durumları iyi olsa da hiç memnun olmuyorlar.Öğretmenler günü bana geçmişteki öğretmenler bakımından anlam ifade ediyor maalesef, doğruya doğru...İşini iyi yapanları ayrı tutsam da öğretmenlere genel manada artık eskisi kadar pozitif bakılmadığı bir gerçek...
Tapatalkta like butonu yok her kelimesine katılıyorum. Bu kadar bencil hep banacı zihniyeti başka mesleklerde bu kadar yok..iyisi vardır muhakkak onları tenzih ederim.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt