- 23 Aralık 2008
- 60.198
- 57.857
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı izleyemedim. Hakem tekrarını izledi mi VAR'da? Nasıl iptal oldu. Çünkü oyuncunun etkilediğie hakem karar veriyor en son.Burada abdulkerim önündeki adamı engelliyor diye ofsayt vermiş olmaları lazım. Onun dışında başka açıklaması yok.
Maç başlığında da yazdım apo aktif muhabbeti yapılsa bile Konya'nın 4 numaralı topçusu apodan önde.
Var'dan kulağına ofsayt uflediler o da ofsayt verdi. Ekrana çağrılmadiMaçı izleyemedim. Hakem tekrarını izledi mi VAR'da? Nasıl iptal oldu. Çünkü oyuncunun etkilediğie hakem karar veriyor en son.
O zaman Abdülkerim'e vermiş olamazlar. Çünkü dediğin gibi olsa hakemin izlemesi gerekiyor diye biliyorum.Var'dan kulağına ofsayt uflediler o da ofsayt verdi. Ekrana çağrılmadi
Var çizgisini abdulkerim üzerinden çizdilerO zaman Abdülkerim'e vermiş olamazlar. Çünkü dediğin gibi olsa hakemin izlemesi gerekiyor diye biliyorum.
Anladım Abdülkerim ofsayt gibi duruyor sanki çizgiden hiza alınca ama aktif pasif muhabbeti ise o zaman hatalı karar.Var çizgisini abdulkerim üzerinden çizdiler