30.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | 1.Tur Sonuçları Açıklanıyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle belirteyim bazı sosyal medya organlarında Eurovision'da şike yapıldığına dair iddialar vardır.Bunlar tamamen doğrudur :D

Şaka bir yana puanları açıklamayacağım sadece elenen yarışmacıların isimlerini belirteceğim.Elenen yarışmacılar hangi şarkının kendisine ait olduğunu kesinlikle belirtmemeli.Çünkü finale kalanlar oy vereceği diğer finalistin şarkısını tahmin edebilir.

Mesela birisinin verdiği 9 puan elenen yarışmacılara gitmiştir 10.puan ise elenmeyen yarışmacıya gitmiştir o zaman o finalist elenmeyen kişinin şarkısını tahmin edebilir.Bu yüzden kesinlikle şarkı sahiplerini şarkısını açıklamayacaktır.

Eğer öyle bir durum olursa diğer konuda bunu gören moderatör arkadaşlar derhal mesajı editlesin ve bana bildirsin.

Finale kalan arkadaşlar kendi şarkılarıyla devam edecek ve yeniden puanlama olacaktır.Bu turda aldıkları puanın önemi olmayacak sadece ön elemeyi geçmiş olacaklar.Ayrıca final ve yarı final şeklinde 2 tur yaptığımız için başta duyurduğum ödüllere 5'er ödül puanı ve 100'er like daha ekledim.

1.elenen arkadaşımız yarışmaya yeni katılan kardeşimiz @hasan hüseyin can oluyor.

Kendisi 10 puan alarak 2.tura veda etti :wave:

Tabi sadece elenenleri yazdığım için herkeste korku var acaba elenir miyim diye :D

4.elenen arkadaşımız sadece ülkeye değil Eurovision'lara da yabancı olan ve daima düşme hattında gördüğümüz @Gökhan Kim oluyor :D

Kendisi 30 puan alarak 2.tura veda etti:wave:

5.elenen arkadaşımız herkesi şoke edecek bir isim @B. Arda Aycan :eek:

Kendisi 33 puan alarak 2.tura veda etti :wave:

13.elenen yarışmacımız @Uğur Özdil oluyor.Keşke Tarkan ile katılsaydın ben renkdaş belki geçerdin 2.turu :D

Kendisi 46 puanla 2.tura veda ediyor :wave:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt