#36 Bilal Özhan

Cevap: #36 Bilal Özhan

Bilal_Ozhan.jpg

18 BILAL ÖZHAN

Orta Saha

Doğum Tarihi: 1992-04-29

Uyruk : TC

Kulüp : GALATASARAY

wayy wayy wayy :D mehmet batdal, emre colak, bide bu oldii :p

Neill yokken oynat iste. Mustafa Sarp´tan daha kötü olacagina ihtimal vermiyorum.

Neill yokken oynat iste. Mustafa Sarp´tan daha kötü olacagina ihtimal vermiyorum.

Abartıyosunuz alt yapıdaki futbolcuları geçen hafta A2deki fenerbahçe maçını izledim orta sahada 2 pas bile yapamadı bizim futbolcular bence alt yapıda adam akıllı 1 tane futbolcu var o da Berkin

:o bilali 1 maça göre değerlendirmiyoruz herhalde .fenerbahçe maçına gelince onlar derbiyi her branşta her yaş gurbunda dünya meselesi haline getiryo ,ve bu maçta fazla sert oynadılar,alan daralttılar. :o bu maça göre değerlendirme bence. cafercanların olduğu zamanda 8 yiyenleri,89lularda erhan,semih erdem varken 6 yiyen bjk ve daha bir çok skor .1 maça göre değerlendirmeyin !

Bırak şuna cevap verme . Zaten koskoca GS işi bilmio o yüzden adamı takıma aldı. Çok biliosa kendine bi bakıcak insan. Bilal denen çocuk nerede top oynuyo şuan ama bu yorumu yazan adam nerde top oynuyo ?

dardanel maçında golü atan bilaldi. bide sondkların adamı .:D ama harbi klas futbolcu . a takımda oynayacak en önemli isimlerden bence :).

Sergen altyapidaki topculari degerlendirir misin bir tabi abartmadan. Takip ediyosun heralde, ne duzeyde bu topcular merak edyom.

bilal özhan a2 takımda ne işi var a takım futbolcularının platformunda

Geri
Üst Alt