Üye Görüşü - 4-4-2 Dizilişi Hakkında Görüşleriniz Nedir? - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üye Görüşü 4-4-2 Dizilişi Hakkında Görüşleriniz Nedir?

orta sahayı torriera-melo yapıp, forvet çiftini osimhen-elmander yaparsak, kanatlar da BAY-sallai olursa NEDEN OLMASIN?

böyle bir şey olamayacağına göre, RED EDİLDİ.

4-4-2 oynayıp verim aldığımız en son sezonun üzerinden 10 sene geçti olmuyor yapmayalım lütfen.
O takımda kanatlar emre çolak engin baytardi elmander gibi çift ciğerli herif vardı necatide durgun bir herif değildi. Bu takım bu kadroyla 4-4-2 oynayamaz 3-5-2 de bile zorlanabilir. Biz tek forvetle devam edelim yoksa iyice b.ka saracaz. Ha onyedika ebimbe gibi terminator 2 adam alırsak 3-5-2 oynayalim

Sağ bekimiz Boey olsa 4-4-2 oynayabilirdik. Her iki bekin de hem ileri hem geri makine gibi çalışması, defansı sağlam olması lazım. Kanatları da biraz içe kaydırıp orta saha gibi kullanırdık. Yunus buna uygun Barış’ta eh işte.
Sola Boey’in muadilini bulduk çokta iyi oldu ama sağ bek yok bu sefer de. Hem temposuz hem de ağır Kaan’la olmaz o iş. İçerde dandik takımlara karşı oynarız belki ama ciddi rakiplere patates oluruz.

Ben 4-3-3 cüyüm arkadas, mevcut kadro ile Osimhen-Icardi birlikde oynamali ise 3-4-1-2 ve ya 3-5-2 denenmeli.

Ancelotti‘nin 4-3-1-2 da olabilir

——Osimhen-Icardi——
————Mertens————
—G.Sara-Torreira-Kaan—
Jakobs-Abdül-Sanch-Baris
————Muslera————

Sasirdim artik yav ideal 11 yok, kuramiyom

3-5-2 gibi her şeyiyle bize cuk oturan bir dizilişi en az 3 maç arka arkaya denemek zorundayız,

Rigas ve ardından kendi evimizde Alanya bunun için muhteşem 2 maç.

Ben 4-3-3 cüyüm arkadas, mevcut kadro ile Osimhen-Icardi birlikde oynamali ise 3-4-1-2 ve ya 3-5-2 denenmeli.

Ancelotti‘nin 4-3-1-2 da olabilir

——Osimhen-Icardi——
————Mertens————
—G.Sara-Torreira-Kaan—
Jakobs-Abdül-Sanch-Baris
————Muslera————

Sasirdim artik yav ideal 11 yok, kuramiyom

Bu arada 4-3-3 oynarız ama bence hafif asimetrik bir oyun olur.

Kaan-Sanchez-Apo-Jakops
————Torreira———
——Sara———Yunus——
—Barış——İcardi———
————Osimhen———

Yunus sol iç ancak atağın yönüne göre sol kanada da geçebilir onun boşluğunu Torreira doldurur, sağ bek Kaan ise orta alana kayarak Torreira’yı kapatır.

Üst Alt