4.Yıldız Beklentisi ve Baskı

20 numaralı şampiyonluğun benim gözümde 19 numaralı veya 21 numaralı şampiyonluktan hiçbir farkı yok. Yıldız-mıldız boş beleş işler.

Önemi yok demek Galatasaray taraftarına yakışmaz.

Galatasaray'da her zaman baskı vardır.

İnşAllah bu yıldızıda ilk takan takım olacaktır.Bizim hedefimiz 4. yıldızı takmak değil dersen kimse tatmin olmaz.

Bu sene varını yoğunu şampiyonluğa vermelidir Galatasaray.

madem önemi yok takım bu sene şampiyon olamazsa sesinizi çıkarmazsınız

4. yıldız hem psikolojik hemde maddi anlamda önemli

Çokta tın

Cl çeyrek yapalım en az 2. olup yine cl hakkımızı koruyalım.

Şikecilerle hiçbir yarış benim için önemli olamaz.

Konuşturmam bile!

BlueTapa

Önemli ama çok daha önemli konular var. En azından benim için.

Evet ama sartlarim var

1.altyapi ustyapi organik bagindaki bozuklgu dogru tespitler ile tedavi etmek

2.zirt pirt antrenor,futboldan sorumlu yonetici kiyimindan vazgecmek..

3.son olarak genc futbolcularlan gelecege yatirim yapildigini taraftarlara inandirilarsa kimse agzini acmaz..

Bu sArtlarin saglandigna emin oldugum an 5 yil beklemeye raziyim..

★☆★

Ben bu sene 4.yıldızı alacağımızı düşünmüyorum açıkçası.Sebebi ise Prandelli'nin takımı,ülkeyi tanıması zaman alacak,Fener sadece lige odaklanacak biz ise Avrupa'da da oynayacağız.Umarım sene sonunda olası bir başarısızlıkta Ünal Aysal istifa etmez.

anlamadıgım nokta galatasarayın hedefı her sene sampıyonluk degıl mıdır? ne bu hedef kucultmeler? gecen sene de her sene sampıyon mu olacaz yeaa dedınız bu senede bu mu cıktı? gelecek senenın bahanesı 4. yıldız nedır nolacak olamadıysak demek mı? ne olursa olsun Galatasarayın 2. lığı basarısızlıktır bunu kabullenın artık

konu 4.yildiz aldiktan sonra 10 yil yatalim gibi bir mevzuuyuda beraberinde getiriyor.

kupa alinamayan 14 yil -tarihçe-i hayatini bilmekde yatar .

yada nelerin kimlere gore daha cok basarildigina .4. yildiz sampiyonluktan sonra alinacak bir hediye.

once 4. yildiz kavraminin getirisi ile normal sezonun sampiyonlugunun getirine bakmak geekir. ikisinin birbirinden fark-i olmadigi suyun karsiisndakilerin abesle mustesekkil ahanda sizi yine gectik zirvaliklarina mal edilmesine binaen ,soyleme alinmistir

Kesinlikle çok önemli bir şampiyonluk 4.yıldızı alan psikolojik olarak bazı mesajlar vermiş olacaktır.

Ama bu Demirören denen herif başta oldugu sürece fenerbahçenin şampiyon olacağını kestirmek güç değil

Geri
Üst Alt