Üye Görüşü 4. Yıldız Mücadelesine Dair Bir Komplo Teorisi

Savaş Akman

10 Numara!
Şahsi fikrim, 4. yıldız heyecanının bir sonraki seneye taşınması, dolayısı ile reyting ve beklentinin düşmemesi adına bu sene Galatasaray veya Fenerbahçe dışında bir takımın TFF tarafından şampiyon yapılacağı yönünde. Böyle bir durumda kupa mücadelesi vermesi en muhtemel adaylar Beşiktaş, Trabzon ve Bursa gibi duruyor. Bunun aksi de gerçekleşebilir pekala. Ama böyle bir komplo teorisinin de hayat bulma şansı olduğunu düşünüyorum. Bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek.

Ersun Yanal:Zirve yarışında rakibimiz olarak Beşiktaş'ı görüyoruz
Komplo teorini destekleyecek bir cümle renkdaş
AMA YİNE DE GALATASARAY OYNARSA(!) ŞAMPİYON OLUR!!!

Ne komplosu ne teorisi 1ader? Adamların forveti her maç gol atıyor, iyi de oynuyorlar.

Zaten ne yarışından bahsediyorlar anlamıyorum, şb'nin henüz 18 şampiyonluğu var.

İki takımda yıldızı takamasa komplo teorisi mi olacak yani reyting neden düşsün ayrıca,100.yılımızda şampiyon olamadık düştü mü bu reyting, 3 yıldızı biz taktık ilk o zamanda fenerinki mi düştü

:)) ben bu komplo teorilerine inanamıyorum pek. Yani cidden bunun için emek sarfedenler olur mu ?

Bence Besiktas'i cok kollamiyorlar.Adamlar kac kere kirmizi yedi.En cok Fener kollaniyor.Bursa ve Trabzon'un sampiyon olacagini sanmiyorum

Çarşamba günü deplasmanda CL maçı yapan takımı Cumartesi günü deplasmanda maça çıkarmak bile önümüze kesmek üzerine yapılan bir hede.

Belçika'ya git,İstanbul'a gel,Gaziantepe git bunların hepsi 70 saatte falan oldu herhalde.
Elin İngiliz'i ile karşılaştırmakta çok saçma.

Ayrıca öbür hafta 21:45'deymiş maçımız. Kış günü o akşamın soğuğunda kim gider maça ? zaten 5'de 1'i zor dolan statta taraftar metro çalışması+gecenin ayazı nedeniyle hiç gitmez maça. Niye 21:45 ?
Fener'in maçı 6.45'de mesela.

Bunlar ufak detaylar olsa da sonucu farklılaştıradabilir.

Geri
Üst Alt