#45 Oğuzhan Kayar

çöp möp değil kaliteli ayaklar bu ülkede alt yapıyı sağlam alamadığı için yetenekli ama futbol zekasız topculara dönüşüyor.

ya çok yetenekli olacaksın bunlardan sıyrılacaksın yada yeteneklerini keşfedememiş altyapı katilleri yüzünden böyle sürüneceksin.

kendisi çok yetenekli bir oyuncu bence ama malesef değerlendiremedik derğerlendiremediler...

cocuga sans verildimi? umuta verilen sans ve sabriye verilen sabir hangisine veridli

genc oyunculari alinca onlarla ozel ilgilenmeniz lazim. ne yazikki turkiyede futbolcular kisisek gelisim saglamiyor. Klupler yetistirir birde futbolda teknik direktor degi teknik ekip faktoru daha buyuktur. eger iyi bir teknik ekibiniz varsa hem futbolcularsa iyi antreman yaparsiniz, iyi takim kurursunuz ve genc futbolculari yetisitrirsiniz.

bizde ise bakkal yontemi var, ayhan akman gelir sonra umut davala iyide kardesim bunlar hep gelip gidici oldu ama bunlar bizden sonra niye baska bir takimda gorev almiyor?

CpHblvlW8AEfzhH.jpg

CpB_OcjWcAAgHd_.jpg

Bu çoçuk iyi bence yahu Emrah'ı alana kadar bunu tutsak ne kaybederdik

PTT de bile oynayamayan adam Emrah'tan iyimiymiş. :asd22:

takımı küme düşmüş kekonun

soner aydoğdunun 2 tık altı bir topçu olabilir maksimum

Kimse sorumluluk almiyor, bari ben alayim. Oguzhan Kayar beyi yaklasik bir Milyon avroya ben transfer ettim. Sorumlu benim.

Profesyonel futbolcu Oğuzhan Kayar ve kulübü Manisaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.250.000 TL tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2013-2014 sezonu 2.yarısı için :50.000 TL sabit transfer ücreti ve 5.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için :120.000 TL sabit transfer ücreti ve 6.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için :140.000 TL sabit transfer ücreti ve 7.000 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için :160.000 TL sabit transfer ücreti ve 8.000 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için :180.000 TL sabit transfer ücreti ve 9.000 TL maç başı ücreti,

ödenecektir.

en azindan fazla maas almiyormus

A) Kampa gidemez, Ege bölgesi bir takıma kiralanır. Sezon sonu sözleşmesi biter ve ayrılır.
B) Kampa gider, yedek olarak tutulur. Sadece kupa maçlarında oynar. Sezon sonu sözleşmesi biter ve ayrılır.

Mahallede maç yapsak muhtemelen daha iyi bir futbol sergileyeceğim bir Galatasaray futbolcusudur

Geri
Üst Alt