5 Büyük Lig ve Süper Lig'de En Çok Penaltı Kazanan Takımlar

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
5 büyük Lig ve Süper Lig'de son 2 sezonda liglerinde penaltı kazanmada lider olan takımların kazandığı penaltı sayısı:

Fenerbahçe: 29
Napoli: 17
Manchester City: 15
Real Madrid: 15
Hoffenheim: 14
Lille, PSG, Clermont, Lens: 13

Biz? Totalde 5 tane verdiler mi??

:ROFLMAO: Ne ala lig ama.

Acaba bu ezikler soyunma odasında ''penaltı olmadan kazanamıyoruz'' diyorlar mıdır?

Bu hakemler Fb'yi allayıp pullayıp Lig'de maçları kazandırıyo daha sonra ise Avrupa'da Nordsjaeelan takımına 6-1 yeniliyo Ludogorets takımına isbaetli şut çekmeden 2-0 yeniliyo..

Çok detaya inmedim ama en çok penaltı kazananlar bunlar liglerinde

man city 15
chelsea 11
fulham 11
west ham 11
liverpool 10
arsenal 10
chelsea 10

real 15
rayo vallecano 13
getafe 13
girona 12
valencia 12
villareal 11
barca 5

hoffenheim 14
leipzig 12
freiburg 12
Stuttgart 11
bayer leverkusen 10
berlin 10
bremen 9
bayern 8
dortmund 8

Napoli 17
Roma 15
Inter 14

Lille, PSG, Clermont, Lens 13

Bizde Fb 29, biz ise 18

ve bunlar bir de ben olduğum sürece bizi şampiyon yaptırmayacaklar diyebiliyorlar ve taraftarları tetikçi yorumcuları da alkış yağmuruna tutuyor.

Haksız tekrar edilen penaltıları da oldu bu süreçte. O yüzden +3 eklemeniz gerekiyor.

Medyadaki satılık itlere sorsan oyunu hep rakip yarı sahada oynuyorlar, ceza sahasına çok giriyorlar. Sayılara bakarsak City, Real, PSG, Bayern rakip ceza sahasına pek giremiyor sanırım.

Kendimi bildim bileli Fb kollanir, yasi yeten her Gs'li bunu kaniksamistir ama su son iki sezonun izahi yok. Gs ve Fb maclari harici hakemler vasat, idare ediyor. Ama is bu iki takimin maclarina geldi mi sacma sapan seyler oluyor. Fb'ye verilen penaltilar, rakiplerine ve bize verilmeyenler. Verilen verilmeyen kartlar, VAR'in yaptigi isler... Gecen sezon Fb lehine ve bizim aleyhimize 35 puan etki ettiler lige. Bu sezon bunu da gececek.

Galatasaray yönetiminin yerinde olsam Guiness Rekorlar Kitabı ile iletişime geçerdim. Ciddiyim bu arada. Ulusal alanda gündem olmasını sağlardım.

Geri
Üst Alt