#53 Barış Alper Yılmaz

Barışı güle oynaya göndermiyorlar bence 30m Euro civarı teklifler masada.

Kerem deki gibi olmasın diye teklif değerlendirilmesi yapılıyor olabilir.

Barış gitsin de yerine aynı statüde kimi alacağız kim var Türkiye'de yetişen iyi potansiyelli yerli ?

25-30m cok iyidir Baris icin. Yeri bir sekilde doldurulur. Zaten Sane geldi. 10 numara da gelecek.. ohoo.

Sadece Osimhen transferinde takasta kullanılırsa gidişi üzmeyebilir. Boey'i 30'a satıp faiz borcu ödemekten başka bir şey yapmadık geçen sezon. 1.5 senedir de yerine adam bulamadık bir dünya para harcadık.

Asıl sıkıntı şu tamam Barış değerini bulduğunda satılsın. Ama Tff'nin yerli sayısını arttırarak bizi zor durumda bırakabileceğini de unutmamak lazım. Daha önce yaptılar yine yapabilirler. Çünkü bu ülkede program yok ben yaptım oldu bitti var maalesef

Gitme dayı yabancı muadilin bile yok yerlisini geçtim işin

Leroy haberinden sonra gitmek isteyecektir diye dusunmustum

Bence gitsin kral. Biraz yurtdisinin tadini alsin. Bi kac yil sonra geri doner.

Keciorenden beri seviyor ve takip ediyoruz. Yüzü eskidi bu sene olumsuz bir durumda geçen sene gördüğümüz acimasiz elestiriler katlanarak devam edecektir maalesef. Konuşulan rakamlar doğruysa gitmesini istiyorum kendi iyiliği için. .

Gittiği zaman hem sağ sol açık, hem forvet hem de sağ sol bek kaybetmiş gibi olacağız. Muadilini bulmak zor olacaktır. Sallai sezonun sonunda birkaç maç yerine oynamıştı ve iyi ikame etmişti, büyük ihtimal alternatifi o olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam, tekniği filan üst düzey değil ama gerçek bir avcı.
Şimdi Bayern maçını izliyoruz ve bazen öyle pozisyonlar oluyorki 2'ye 2 veya 2'ye 3 filan yakalıyorlar sonra içinden topu sür sür diyorsun ama birden ya duruyor ya da yana kaçıyor. O ara BAY olsa asla vitese basmazdı diyorsun.
Eskiden Robben böyleydi

Sırf hayvan gibi bir atlet olduğu için tekniği zayıf sanılıyor. Tekniği de gayet iyi

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt