# Ali Yeşilyurt | Elazığspor'da Kiralık

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

1722973524523.webp

ALİ YEŞİLYURT

STOPER

Doğum Tarihi:
30.07.2005
Doğum Yeri: İstanbul
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2028​

Yeni bir ozan kabak doğuyor gibi. O da 1 yazda fiziğini acayip geliştirmişti.

çok gelişmeden hatta 5-10 maç oynayarak potansiyeli sebebiyle 10 + %20 pay ile patlatma şansımız var mı o tarz bir potansiyel mi
müdahaleleri yerinde ama önceden fiziki zayıflıgı ve agırlıgı dezavantajıydı.şimdi fiziki güçlenmeyle rakibi zorlar.ikili mücadeleyle yavaslıgını tolore eder

Enine boyuna fazlaca gelişmiş, yaş alıp fiziği oturdukça daha da irileşir. Keşke A Takım seviyesine çıkabilse, stoperlerde 'size' önemli ama onun da fazlası futbol için handikap teşkil ediyor...

United Harry Maguire'nin veliahtını arıyorsa verelim. Şuayip gibi topları izledi.

Hadi reis göster kendini. Mardinli Kabak yapti, sende yapabilirsin.

gelişme var ama hala riskli oynuyo

Ali Yeşilyurt, baskın sırasında zarar gören sandalyeyi tamir etmeye çalıştı. Efecan Karaca'nın da dediği gibi 'Galatasaray Altyapısında öncelikle iyi insan olmayı öğretiyorlar; iyi bir karakterinin olması ve çalışkanlık öğretiyorlar"

Yav geçen seneki Hull maçından beri izliyorum bu arkadaşa nasıl lisans verdiler anlamadım. İki tane uzun top attı diye şimarıp ortasahadan gol atmaya kalkıyor bir de. Adam dibine pas atabildiğinde oh neyse çekiyorum.

Ne zamanlaması var ne fiziğini kullanabiliyor çok da şevkini kırmak istemiyorum ama hiçbir vasfı yok yav.

Bolu kafilesine eklenmedi. Muhtemelen Zimbru işi doğrudur.

Geri
Üst Alt