61. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
h7znozzc.png

Merhaba arkadaşlar, 61. yarışma ile sizlerle birlikteyiz.

Geçen sene yine bu ay. 11 Temmuz 2014. Yani ne az ne çok tam 1 yıl bundan önce yapmıştım son yarışmamı. Şimdi tarih 21 Temmuz 2015. Yine bir Eurovision yarışmasıyla karşınızdayım. Zaman ne çabuk geçiyor dimi arkadaşlar? Son yaptığım 27. Yarışmayı dün gibi hatırlıyorum. Büyük olaylar olmuştu. Hatta bazı arkadaşlarla neredeyse küfürleşmiştik. Pişman mıyım? Asla! Güzelleştim yasla.
Aradan onlarca yarışma geçti. Ve yine birlikteyiz. Uzun lafın kısası yarışma yapmayı özlemişim. Zaten forumun aynı zamanda yarışmalardan sorumlu moderatörüyüm şu anda. Yani bu şimdi niye yarışma yapıyor lan demeyin içinizden. :D
Ne ise, geçelim asıl meseleyi. Yarışmayı daha önce de açıkladığımız gibi @Burak Pakdemir kardeşimle ortak olarak düzenleyeceğiz. Peki bu nasıl bir ortaklık olacak derseniz, şarkılarınızı bana, puanlarınızı @Burak Pakdemir 'e göndereceksiniz. Playlisti ben hazırlayacağım. Bu yüzden herhangi bir şaibe olmaması adına yarışmaya katılmayacağım. Bu fedakarlığımı da unutmayın. :D
Son olarak yarışma kurallarını bir kez daha hatırlayalım. Bazı ufak tefek yenilikler var. O yüzden okumanızı tavsiye ederim.

1. Yarışmaya 24 katılımcı alınacaktır. Aynı zamanda 3 yedek katılımcı adayının da yarışma şansı var. Olur da 24 katılımcıdan herhangi biri yarışmadan çıkmak isterse ve ya şarkılarını zamanında göndermeyenler olursa yedek katılımcı adayları yarışmaya dahil edilecektir. Bu yüzden yedek olmak için ne kadar erken davranırsanız o kadar iyidir. Çünkü her zaman ilk müracaat edenler daha öncelikli aday olacaktır.

2. Konu altına katıldığınızı belirtecek mesaj atmanız yeterlidir. Daha sonra şarkınızı YouTube linki olarak bana özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz. Playlist hazır olduktan ve şarkıları dinledikten sonra puanlamanızı @Burak Pakdemir
'e göndermeniz gerekiyor.

Şarkınızı saat 20:30'a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Yarışmaya online olabilecek üyelerimiz katılırsa iyi olur.

Yarışmada konsept yoktur dilediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.

Yarışmaya yasaklı şarkılar ile katılamazsınız. Bu yüzden aşağıdaki linkten şarkınızın yasaklı olup olmadığını kontrol edin.

PLAYLİST

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'i olarak buradan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak.

KENDİ ŞARKINIZA OY VEREMEZSİNİZ!

PUANLARINIZI YARIN (ÇARŞAMBA) SAAT 20:00'a KADAR GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR, AKSİ TAKDİRDE DİSKALİFİYEOLURSUNUZ.

ÖDÜLLER

Yarışmayı kazanan üyemize; 15 GSC Puanı

Yarışmada ikinci olan üyemize; 10 GSC Puanı

Yarışmada üçüncü olan üyemize; 5 GSC Puanı

Herkese başarılar. Şarkısı iyi olan kazansın. Strateji yapanlar da unutmasın, bu dünyanın bir de öbür tarafı var. Sırat köprüsünden tepetaklak aşağı inersiniz maazallah.

YARIŞMACILAR:

1. Can BÜYÜK +
2. Uğur İz +
3. B. Arda Aycan +
4. Teoman Eraslan +
5. Ahmet KOLKOPARAN +
6. Mehmet Arslaner
7. Eray ÖZTÜRK +
8. Bariş Savaş +
9. Murat Kayanda +
10. Can Uz +
11. Yasin Yıldırım +
12. Çağrı Yüce +
13. Vasfi Vural +
14.Fuat Ölmüşgillerden +
15.Burak Erdem +
16.Sergen Sürmeli +
17.Yavuz Odabaş +
18.Ali Ozer +
19.Doğu Alkan +
20.Musap Aydınlı +
21.Cenk Yelkenci +
22.Alpay Asma +
23.Tuncay Van +
24.Erman Türker +

ŞARKILAR

Katrina & The Waves - Walking on Sunshine
Mercedes Sosa - Sólo le pido a Dios
Gary Moore - Parisienne Walkways
James Brown - I Feel Good
Céline Dion - Ne Partez Pas Sans Moi
Tina Karol – Ya Vse Yeshche Lyublyu
MFÖ - Sufi
Joan Baez - Blowin' in the wind
Because the Night - Patti Smith Group
Caro Emerald - Tangled Up
Clean Bandit - Dust Clears ft. Noonie Bao
LIL WAYNE - Mirror ft. Bruno Mars
Sıla - Tam da Bugün
Tuvan - Throat Singing
Nilüfer - Alnımın Yazısı
Mehmet Güreli - Kimse Bilmez
Scorpions - Born To Touch Your Feelings
Pink Floyd - Not Now John
The Black Keys - Weight Of Love
Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş - İncir
Anna Vissi - Psihedelia
Patricia Kaas - Mon Mec a Moi
Zella Day - Hypnotic
Tarkan - Kış Güneşi

Son düzenleme:
Yazalım yazalım. Lobimize bir şampiyonluk gerekmekte.

Katılıyorum. Şarkıyı 8 gibi göndereceğim. :)

Şarkımı da yolladım hadi ben yola çıkıyorum havaalanına. Geceye görüşürüz renktaşlarım :)

Şarkıyı yolladım.

Mozilla'da yasaklı şarkı taratırken neye basıyorduk ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt