75 Yaşındaki Kadını 'Kediciksin' Diye Dolandırdılar

Aydın Aslan

Berlin Panteri
1025067861.jpg

Kadıköy'de tek başına yaşayan 75 yaşındaki Saadet U., "Adnan Oktar sizi kedicik yapmış, üzerinde silah ve paralar görünüyor" diyen dolandırıcılara 31 bin lirasını verdi.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, daha önce 'terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla vatandaşların parasını alanlar, bu kez 'kedicik' numarasıyla 75 yaşındaki kadını dolandırdı. Saadet U.'yu arayan dolandırıcılar, "Adnan Hoca sizi kedicik yapmış, operasyonda adınız geçiyor. Üzerinizde silah ve paralar gözüküyor" ifadesini kullandı.

YAŞLI KADININ HAC PARASIYMIŞ

Kendisini arayan kişilerden şüphelenen yaşlı kadın Saadet U., "Bak oğlum ben bu parayı gıdım gıdım biriktirdim. Hacca gideceğim, dolandırıcı mısınız? Sizi 155'e şikayet edeceğim" diyerek karşı çıktı. Ancak dolandırıcılar "Tamam sizi 155'e aktarıyoruz" diyerek şebekenin diğer elemanına telefonu verdi. Kendisini polis olarak tanıtan bu kişi, paraları adresini verdikleri parka getirmelerini istedi ve bir de parola verdi.

'VATAN, BAYRAK' PAROLASIYLA PARALARI ALMIŞLAR

Kendisini arayanların polis olduğuna inanan Saadet U. bankada bulunan parasını çekip çantasına koyarak buluşma yerine gitti. Saadet U.'yu dolandıran 2 kişi yanına yaklaşarak "Vatan" dedi. Saadet U. da "Bayrak" diyerek içerisinde 31 bin lira olan poşeti dolandırıcılara verdi. Polis, zanlıları arıyor.

Demek ki kadında hala özgüven var , takdir ettim.

Ben şunu bilirim şunu söylerim paranızı kimseye vermeyin.
Gidin kendiniz afiyetle yiyin. Haca mı gidiyorsun pavyonamı gidiyorsun dünya turuna mı çıkıyorsun ne yaparsan yap ama kendin ye.
Hiç dokunmaz.

Gscimbom Mobile

Birkaç ay önce benim yalnız yaşayan 70 yaşındaki teyzemi "adınız FETÖ'ye karıştı" diye aramışlardı. Hemen polis merkezine gelin demişler. Teyzem gelmiyorum dedikçe bunlar bağırarak evinizden gelip seni alacağız demişler. Teyzem de hoş gelirsiniz evdeyim beklerim demiş suratlarına kapatmış telefonu. Çok zeki kadın maşallah.

Birkaç ay önce benim yalnız yaşayan 70 yaşındaki teyzemi "adınız FETÖ'ye karıştı" diye aramışlardı. Hemen polis merkezine gelin demişler. Teyzem gelmiyorum dedikçe bunlar bağırarak evinizden gelip seni alacağız demişler. Teyzem de hoş gelirsiniz evdeyim beklerim demiş suratlarına kapatmış telefonu. Çok zeki kadın maşallah.
Helal olsun.

Geri
Üst Alt