8. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kazanan Davut Deniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emin Empak

Aslan Üye

eurovision.png

8. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması

Merhaba değerli üyeler, yılbaşından önce 7.'sini düzenlediğimiz ve Özgür Kızılaslan'ın kazandığı GSC Eurovision Şarkı Yarışması'nın 8.siyle birlikteyiz. Yoğun istek ve katılım üzerine yeni bir yarışma düzenlemeye kadar verdik. Umarım keyifli bir yarışma olur. Herkese başarılar!​

- Yarışmaya forumumuz üyelerinden 24 adet katılımcı alınacaktır. Bu başlığın altına katıldığınızı belirten bir mesaj bırakmanız yeterli olacaktır. Katılım sayısına göre değişiklik yapılabilir. Fakat yarışmanın akışı açısından sürekli online olabilecek üyelerimiz katılırsa daha iyi olur.

- Yarışmaya katıldığınızı belirten mesajla birlikte şarkınızı @Özgür Kızılaslan 'a yollayabilirsiniz. Lütfen şarkıları olabildiğince hızlı yollayalım.

- Bu yarışmaya özgü olarak sadece yabancı dildeki şarkıları kabul ediyoruz. Tarz ve çıkış tarihi önemli değil. Bir sonraki yarışmamızda farklı bir konsept olabilir.

- Şarkıların sahipleri gizli kalacaktır. Kişilere değil şarkılara oy verilecek.

- Oylama sürecine gelecek olursak yarışmaya katılan üyelerimiz oy kullanma hakkına sahip olacaklar ve oylarını @Özgür Kızılaslan 'a özel mesaj yolu ile ulaştıracaklar.

- Oylama formatı; 12 puan-10 puan-8 puan-7 puan-6 puan-5 puan-4 puan-3 puan-2 puan-1 puan şeklinde yani normal Eurovision formatında olacaktır. Oylamalar tüm şarkılar belirlendikten sonra maksimum 2 gün içinde bitmiş olacak.

- Bu yarışmada jüri sistemi olmayacaktır. Ayrıca önceki yarışmalardaki sonuçlar önemsiz olacak ve herkes katılabilecektir.

- Kazananlar Eurovision Şarkı Yarışması'nda olduğu gibi oyların teker teker açıklanması ile belli olacaktır. Ayrıca radyodan da oyları takip edebileceksiniz.

- Her türlü soruyu özel mesaj ile sorabilirsiniz.

ÖDÜLLER

Yarışmayı kazanan üyemize 30 ÖDÜL PUANI + 1 AYLIK TAG

Yarışmada ikinci olan üyemize 20 ÖDÜL PUANI

Yarışmada üçüncü olan üyemize 10 ÖDÜL PUANI

Önemli Not: Katılım belirtip şarkılarını belirli sürede koymayan veya oylarını belirtilen sürede vermeyen üyelerimiz diskalifiye edilecekler ve diğer yarışmalara katılma şansları da olmayacaktır.

KATILIMCILAR:

1- Tanju Karakoyun

2- Emre Çakır

3- Arda Yılmaz

4- Cenk Yelkenci

5- Serkan Şakrak

6- Murat Urhan

7- Davut Deniz

8- Ömer Tuğrul Yılmazer

9- Onur Arslan

10- Alpay Asma

11- Gökay Akpınar

12- Yiğit Can Kaplan

13- Ozan Tokgöz

14- Arif Ulu

15- Tamer Tuna

16- Şahin Şarif

17- Aydın Aslan

18- İsmail Arık

19- Arda Deniz

20- Caner Birincibubar

21- Tolga Aybakan

22- Mert Keşkek

23- Serdar Alp Poyraz

24- Ertuğrul Akkaya

Yaz Beni Akif:)

Beni de yaz tabi ki.

Ben de varım, beni de yazın.

Katılıyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Alpay Asma en son aktivitesi:

Konuşmakla Meşgul,Az önce

My ally hemen lobi faaliyetlerine başlamışıno_O @Alpay Asma

Benide yazar mısınız Lütfen..

Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt