GSC Portal 9-1'lik Galibiyet, Tartışma Yarattı

Tuna Köse

Baba Gündüz
GS-12.jpg

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda 3'üncü Lig temsilcisi FBM Makina Balçova Yaşamspor'u 9-1 mağlup etmesi, futbol camiasında tartışma yarattı.
Detaylar GSC Portal'da

bu goller tüm düsmanlara girsin

öyle saçma şey olmaz atmamak şikedir resmen
adam belki 6+ oynadı 3 tane atıp bırakcakmıydık ?

Yedeklerimiz bir kıpırdadı yusuf yusuf sesleri yükseldi bazılarından. Rakip kalecisi yine mi 4 4 gözle bekliyoruz diyerek tweet atınca neden haddini bilmelisin denilmedi? Az bile attık. Herkes haddini bilecek.!

Esas saygı budur , maç sonrası Hamza hocanın konuşmalarıda bunu yansıtıyor ,
diyarbakırada benzer tarife uygulanmalı onlarda istiyor çünkü !

Şike, ırkçılık, küfür fair playe uygun ama 9 atmak uygun değil!:red:
Dünkü maça sadece skor yapmak için çıksaydı Galatasaray 9 değil 19 olurdunuz.

Son düzenleme:
Rakibe asıl saygısızlık "Bakın ben istesem size şu kadar gol atarım ama size acıdım o yüzden atmıyorum" deyip yatmaktır. Maç içinde aynı ciddiyetle devam etmek saygı göstergesidir.

Bence de tartışılmalı. Neden 9'da kaldı da 15-16 olmadı diye.

Balçova kalecisi Engin Kaya: İlk yarı 5-1 bitince G.Saraylı futbolcular bize, "Medyaya öyle demeçler verirseniz sonuç da böyle olur" dedi.

as takim olsaydi ve bu sonuc ciksaydi ne gerek var diyebilecek olabilirdi, ama sonucta yedek agirlikli oynadik ve bu kisiler kendilerini göstermek icin bu maci kulandi ne var bunda? biraz da tabiki o mactan önceki sacma demecleri de etkiledi futbolculari

Hiyarlara bak lan. Biz Arsenal, Dortmund dan 4, Madrid den 6 yerken kicinizla gülüyordunuz. Profesyonel adamlar isini yapmasin mi yani, buldun mu atacaksin. Olay bu dur.

Oh olsun.

Bu goller bütün zihniyeti bozuk heriflere girsin.

ya bunlar neyin davasını yapıyor.. :)

ulan zaten takım çok sıkmadı.. dün öyle bi balçova vardı ki, kassak 15-20 arası olurdu..

Rakipteki bazı oyuncuları düşününce az bile atmışız.
Artislik yaparsan yersin golleri.

Şike yapmak doğru, tertemiz 9 gol atmak mı kötü?

Son düzenleme:
Liverpool Beşiktaş'a 8 atarken bişey yok Galatasaray-Balçova'ya 9 atınca auuuuwwww.

Geri
Üst Alt