- 23 Temmuz 2011
- 74.186
- 49.377
- 1.033
Sakatlık öncesi sözleşme uzatılacağı konuşuluyorduSence sezon sonu veda gelecek mi? Arjantine donmek isteyebilir gibi bakiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatlık öncesi sözleşme uzatılacağı konuşuluyorduSence sezon sonu veda gelecek mi? Arjantine donmek isteyebilir gibi bakiyorum
Çocukların velayeti alabilmek için 2 hafta geç katılacakmış kampa.
Kampı kaçırıyor desek yeridir.
10 M maas olmazsa 7.5 falan olursa 1-2 yil daha ben okeyim acikcasiSakatlık öncesi sözleşme uzatılacağı konuşuluyordu
Bunların yasalar çerçevesinde alabileceğine inanmıyorum ben pek. Kadın ayrımcılığı başka bir seviye. Çocukları geçici süre alırken bile zorluk yaşıyor, sosyal medyadan kendi kızlarını paylaşamıyor. Kadın çocukların beynini de yıkamıştır.Alsin ya, hic itirazim yok.
Bana olsa ben baska sey dusunemezdim heralde.
Acaba alirsa istanbulda mu olur kizlari - oyleyse dava sonucu vaya bizim de lehimize sonuclanmis diyebilirim
Istedigi kadar denesin, wanda gibi bir kadin basarili olamaz o konuda.Bunların yasalar çerçevesinde alabileceğine inanmıyorum ben pek. Kadın ayrımcılığı başka bir seviye. Çocukları geçici süre alırken bile zorluk yaşıyor, sosyal medyadan kendi kızlarını paylaşamıyor. Kadın çocukların beynini de yıkamıştır.
Sürecin sonuçlanması yarar sağlar da sezona emin adımlar ile sıfır santrforla gidiyoruz.
Bizdeki durumun tam tersi orası. Hatta daha da saçma, en azından dışarıdan öyle gözüküyor.Istedigi kadar denesin, wanda gibi bir kadin basarili olamaz o konuda.
Ilk geldigi sene icardi cok iyi baba oldugunu kac goruntuyle gosterdi.
Ama genel anlamda bizim ulkede de kadin ile erkek esit degil. Anne babanij emekli maasi bilmemne hel kiza kadina. "Kadinin yeri evidir" ilkel mantaginda bir duzenleme. O yuzden zengin koca manyakligi var zaten
Futbolu bilmez
Çalım atar onu da ağzıyla yapar diyordun
vefasızlık yapma dostumBu yıldan sonra takım da kalmaması iki taraf için de en hayırlısı olur.