#9 Mauro Icardi (K)

Çocukların velayeti alabilmek için 2 hafta geç katılacakmış kampa.

Kampı kaçırıyor desek yeridir.

Son düzenleme:
Çocukların velayeti alabilmek için 2 hafta geç katılacakmış kampa.

Kampı kaçırıyor desek yeridir.

Alsin ya, hic itirazim yok.

Bana olsa ben baska sey dusunemezdim heralde.

Acaba alirsa istanbulda mu olur kizlari - oyleyse dava sonucu vaya bizim de lehimize sonuclanmis diyebilirim

Alsin ya, hic itirazim yok.

Bana olsa ben baska sey dusunemezdim heralde.

Acaba alirsa istanbulda mu olur kizlari - oyleyse dava sonucu vaya bizim de lehimize sonuclanmis diyebilirim
Bunların yasalar çerçevesinde alabileceğine inanmıyorum ben pek. Kadın ayrımcılığı başka bir seviye. Çocukları geçici süre alırken bile zorluk yaşıyor, sosyal medyadan kendi kızlarını paylaşamıyor. Kadın çocukların beynini de yıkamıştır.

Sürecin sonuçlanması yarar sağlar da sezona emin adımlar ile sıfır santrforla gidiyoruz.

Bunların yasalar çerçevesinde alabileceğine inanmıyorum ben pek. Kadın ayrımcılığı başka bir seviye. Çocukları geçici süre alırken bile zorluk yaşıyor, sosyal medyadan kendi kızlarını paylaşamıyor. Kadın çocukların beynini de yıkamıştır.

Sürecin sonuçlanması yarar sağlar da sezona emin adımlar ile sıfır santrforla gidiyoruz.
Istedigi kadar denesin, wanda gibi bir kadin basarili olamaz o konuda.

Ilk geldigi sene icardi cok iyi baba oldugunu kac goruntuyle gosterdi.

Ama genel anlamda bizim ulkede de kadin ile erkek esit degil. Anne babanij emekli maasi bilmemne hel kiza kadina. "Kadinin yeri evidir" ilkel mantaginda bir duzenleme. O yuzden zengin koca manyakligi var zaten

Istedigi kadar denesin, wanda gibi bir kadin basarili olamaz o konuda.

Ilk geldigi sene icardi cok iyi baba oldugunu kac goruntuyle gosterdi.

Ama genel anlamda bizim ulkede de kadin ile erkek esit degil. Anne babanij emekli maasi bilmemne hel kiza kadina. "Kadinin yeri evidir" ilkel mantaginda bir duzenleme. O yuzden zengin koca manyakligi var zaten
Bizdeki durumun tam tersi orası. Hatta daha da saçma, en azından dışarıdan öyle gözüküyor.

'Kadın' yasaların bile üstünde durumu var gibi.

Osimhen'de gelse ben senin safındayım.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ulan, en çok senin ihtiyacın var antremana, onda da 1 hafta takılıyorsun. 50 yaşındaki dayılar gibi takılacak sahada.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt