#9 Mauro Icardi (K)

22/23 Icardi gibisi uzun zaman gelmez 23/24 sakatlık vs kilo sorunları başlamıştı her geçen sezon dahada dibi gördü şu anki halinin futbola hiçbir saygısı yok.

bu ne yaw

adam staddan direkt uçağa geçmiş

Hala oyuna girerken auuwwwlar havada uçuşuyor. Sanki messi girecek.
Daha erken girmeli idi müsabakaya

Çıkması gereken de Osimhen değildi

Bugün hem Barış hem Yunus çok kötülerdi. Bunlar yerine Icardi - Sane dk 65-70 sularında girmelilerdi. Sane yerine Sara da olabilirdi

Fiziksel olarak ise hala skandal vaziyette ama bu maçta iş yapardı kesinliklen
İcardi ve osimhen mi oynayacaktı 10 kişiyken. 11 kişiyken bile 9 kişi görünüyoruz bu ikisi aynı anda sahadayken

1759666108068.webp

hoca icardi'ye bu sezon fazlasıyla adil ve güzel bi şekilde şans veriyor, artık gerisi icardi'de, bazı şeyleri kabullenmesi şart

Hala oyuna girerken auuwwwlar havada uçuşuyor. Sanki messi girecek.
İcardi ve osimhen mi oynayacaktı 10 kişiyken. 11 kişiyken bile 9 kişi görünüyoruz bu ikisi aynı anda sahadayken
oyuna girerken tabii ki sevineceğiz, fiziğinin kötü olduğunu herkes görüyor ama bu adamı sahada görmek çoğumuz için hala mutlu eden bir şey

kendisi olumsuz tavırlara girmediği sürece de bu böyle kalmalı bu adamın başardığı şeyler normal bi üst düzey performanstan ibaret değil

oyuna girerken tabii ki sevineceğiz, fiziğinin kötü olduğunu herkes görüyor ama bu adamı sahada görmek çoğumuz için hala mutlu eden bir şey

kendisi olumsuz tavırlara girmediği sürece de bu böyle kalmalı bu adamın başardığı şeyler normal bi üst düzey performanstan ibaret değil
Yaw hala abartılıyor uefa mi kazandırdı ne kazandırdı anlamıyorum. 2 senedir yok piyasada hayvan gibi maaş alıyor.

Yaw hala abartılıyor uefa mi kazandırdı ne kazandırdı anlamıyorum. 2 senedir yok piyasada hayvan gibi maaş alıyor.

:asd: :asd: :asd:

icardi sevgisinde olay aldığı kupa ya da istatistik değil zaten doğal gelişen ve çok istisna bi fenomen ama sonuç odaklı da bakacaksak icardi olmasa fener üst üste 4. şampiyonluğuna gidiyordu şu an

Adamın işine saygısı yok ne yazikki. Taraftarı biraz sevse kendine iyi bakardı. Bu taraftar hala icardi diye bağırıp sözleşme uzatilsin diye diretirse yazik
Hala Icardi diye bağıran taraftar olması kaçıncı seviye salaklık mesela. Ben bunu da çözemedim. Hiçbir etkileşim vermeyeceksin oyuna girerken. Bizdeki topçulara hâşâ Allah muamelesi gösterme işi bitmediği sürece bize semer vuran çok olur. Normal şartlar altında ıslıklanması gerekirken hala tapan bir kitle var. Hadi geçmişin, yaptıklarının hatrına ıslıklanmasın ama bari oyuna giriyor diye etkileşim verme şu herife.

Hala Icardi diye bağıran taraftar olması kaçıncı seviye salaklık mesela. Ben bunu da çözemedim. Hiçbir etkileşim vermeyeceksin oyuna girerken. Bizdeki topçulara hâşâ Allah muamelesi gösterme işi bitmediği sürece bize semer vuran çok olur. Normal şartlar altında ıslıklanması gerekirken hala tapan bir kitle var. Hadi geçmişin, yaptıklarının hatrına ıslıklanmasın ama bari oyuna giriyor diye etkileşim verme şu herife.
yok vereceğiz

1-2 ay daha böyle giderse bakarız

Malzemeciden kimse fiziksel iyileşme ve performans beklemiyor seneye kurtuluyoruz
Sadece siz bazı şeyleri bekliyorsunuz. Teknik heyetin böyle bir planı yok.

Durum raporun var mı elinde. Dizi ne halde misal mr çektin mi?

Fiziği ve gücü olan adamlara laf edemeyip düşen gördü mü vurmanın peşindesiniz. Önce sahadaki güçlü olanlara vurun sonra bakarız.

:asd: :asd: :asd:

icardi sevgisinde olay aldığı kupa ya da istatistik değil zaten doğal gelişen ve çok istisna bi fenomen ama sonuç odaklı da bakacaksak icardi olmasa fener üst üste 4. şampiyonluğuna gidiyordu şu an
Gizli gay lik var bizim taraftarın yüzde 80 inde yemin ederim.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da birinci forvet kim? Osimhen. İkinci kim? Icardi. Şimdi milli ara var ama sen hatunla 4 gün tatile gitmişsin. Neden? 14 gün ara varken senin yerinde olsam tatile gitmezdim. Sabah akşam gider Kemerburgaz'da antrenman yapardım 2 hafta sonra CL maçında formayı da isterdim. Ama sen bunu tercih etmiyorsun, o zaman dakika 88'de oyuna alınınca yüzünü asmayacaksın" (Ekol TV)

Geri
Üst Alt