A Milli Takım'ın Aday Kadrosu Açıklandı

Zolkan'ı kadroya almaması çok çok mutlu etti beni. Şerefsiz ayı.

Ama Arda, Çalhanoğlu, Onur, Tarık, Caner, Burak iyi bir ekip olunursa neden olmasın.

Milli Takım'da Volkan'lar bitmez, sadece şekil değiştirir.

İyi bari muzlu pozdan sonra Emre'yi almamış.Şaşırdım açıkçası.

Volkan Babacan

İshak Doğan

Turgut Doğan Şahin

Ahmet İlhan Özek

Bilal Kısa

Adem Büyük

Bu 6 isimden Milli Takıma en ufak fayda gelmez. Boş yere alınmış adamlar. Zaman kaybından başka birşey değil. Bunların yerine en azından çok daha genç bir kaleci alınabilirdi.

Mert

Uğur Çiftçi

Mehmet Topal

Cenk Tosun

Sabri

Ve hatta Salih Uçan

Bunlar üsttekilerden daha iyi bence.

Soma'dan dolayı illa Manisa'dan adam çağıracaksa Volkan'ın yerine hiç olmazsa genç tanımadığımız bi adam olaydı.

997435_Turkey.jpg

Bunu yapmak çok zor değil.

Topal,Sabri olmalıydı. Hatta Burhan Eşer.

Volkan ve diğer karaktersizin olmamasına ayrı bi sevindim

bilal nedir la 30 yaşına gelmiş adamı çağırıyor ozaman halilide çağıracan yektayıda çağıracan burhan eşeride çağıracan arda doğru söylemiş milli takım en iyilerin olduğu yerdir deneme yeri değildir. adem büyük kim onun işi ne olcay ne volkan babacan ne

Sırf çağırma olsun da çocuklar sevinsin diye alınmış epey topçu var. Bu kadro 2016'ya da gidemez.

bu kadroyla brezilyada reziil oluruz

Milli Takım çocuklar sevinsin diye kadroya çağrılacak bir yer değildir. Milli takım deneme kampı da değildir. her sne eaynı aylarda 20 oyuncu denenir ama maçlar başlayınca hiç biri ortada olmaz. Arkadaş zaten eldeki malzeme belli. Mesele bunları bir arada uygun sistemde oynatmak ve alışkanlık kazandırmak. neyin fantezisini yapıyorsunuz?

2016 için hazirlaniyoruz, Imparator'a güveniyorum.

Çalhanoglu, Töre, Semih Kaya, Alper Potuk, Salih Uçan, Oguzhan Özyakup gibilerle iyi bir takim kurabiliriz.

Umarim Emre Can ve Kaan Ayhan'i da milli takim için oynatiriz, Inler gibi hata yapmayiz.

----------------Burak---------------------

Arda----------Çalh-------Töre--------

---------Emre C----Nuri---------------

Caner---Semih---Kaan---Gökhan-

--------------Onur------------------------

2-3 transfer edilebilecek isim var bi bakarız nasıl oynuyorlar diye.

Kaan Ayhan ve Tolga Cigerci bizi secmemis miydi? Bu adamlar kadroda nasil olmaz yahu. Ikisi de cok iyi sezon geciriyor Bundesliga'da.

Geri
Üst Alt